Jak rozhýbat energii – krystalová mřížka

Jak rozhýbat energii – krystalová mřížka

Všichni víme, že k nám vše přichází ve vlnách. Chvíli jsme nahoře, chvíli dole. Ale co když se ocitneme někde mezi? Taky znáte ten pocit, kdy vám není ani špatně, ale ani dobře, kdy víte, že se musí něco pohnout, změnit, protože v tomto rozhodně zůstat nehodláte a zároveň nemáte vůbec sílu něco dělat? Anebo když zabřednete po kolena v blátě, chvíli vám to vadí, ale časem si zvyknete, a i když bláto už pěkně smrdí, nechce se vám z něj pryč, protože buď máte strach, že se to může ještě zhoršit, nebo nemáte sílu. A další extrém – vlastně se cítíte dobře, spokojeně a nic vám nechybí, až na to, že v tom je naprostá stagnace, nuda a šeď.

A teď si představte, že zafouká svěží vítr. Zvedne těžkou deku, která na vás ležela a vy jste neměli sílu udělat pohyb vpřed ani vzad. A co víc, když deka zmizí, někdo vám podá ruku, vytáhne vás z bláta a řekne: „Neboj, ty to zvládneš, jdi do toho“.  A najednou opět svítí slunce, ve vás plápolá oheň touhy jít a být změnou. Nebudu tvrdit, že změna bude jednoduchá, občas se odkryje hodně bordelu, které je třeba uklidit, aleDSCF0266 poté rozhodně přijde veliká úleva.

Když se do této stagnace dostanu já, většinou si postavím krystalovou mřížku. Na rozhýbání energie na všech úrovních je perfektním učitelem turmalín ve všech jeho podobách. Každý z nich pracuje s jiným elementem, takže pokud chceme vytvořit mřížku, která podpoří naši celistvost, můžeme do jedné mřížky umístit různé druhy turmalínů. Všechny dynamické mřížky (včetně této), doporučuji stavět na krátkou dobou, většinou stačí pár hodin a máte doma pořádný průvan. Ten poslední, který u nás proběhl po postavení této mřížky, přinesl veliký úklid, přestavbu v komoře a vyčištění mnoha dlouho potlačovaných emocí 😀 . Naštěstí už jsme všichni zvyklí a nebereme si tyto průvany osobně.

A jak tedy na to? Napojte se na krystaly turmalínu a požádejte je, jestli by vám pomohli přinést změnu, odvést pryč z vašeho energetického pole zatuchlou energii a udělaly místo pro to, co má přijít. Černý turmalín pracuje s elementem země, ideální k vyčištění nepořádku na hmotné úrovni. V našem fyzickém těle pracuje s pevnými tkáněmi, jako jsou kosti, zuby, ale i s nervovou soustavou, kterou dokáže vyladit a zklidnit (pomáhá při bolestech kloubů) a také reguluje funkci nadledvinek (produkci adrenalinu – změnšuje panikaření a chuť vzít nohy na ramena). Růžový turmalín pracuje s elementem vody, na fyzické úrovni čistí tělní tekutiny a plíce, na jemnohmotné úrovni emoce. Zelený turmalín pracuje s elementem vzduchu a účinně čistí naši mysl a její programy a vzorce. Na fyzické úrovni harmonizuje srdce a krevní oběh. Červený turmalín v sobě má element ohně (a špeku vody) a podporuje radost ze života, touhu tvořit a být tady a teď. Na fyzické úrovni zlepšuje trávení a harmonizuje krevní tlak. Pokud chcete rychlé účinky, do mřížky přidejte pár křišťálů, které podpoří pohyb energie a mřížku pořádně posílí.

Pokud bude mít vaše mřížka rychlé účinky, tak jako ta moje, buď je zjemněte jinými kameny, nebo se s mřížkou rozlučte dříve, než bylo původně v plánu. A nezapomeňte si vychutnat změnu, kterou sebou mřížka nese, ať už se zdá být jakkoliv náročná 😀 .

 

S láskou Tereza Stropnická

 

Tento článek můžete  šířit v neupravené formě s uvedením jména autorky s aktivním odkazem na stránky www.kristalovakomnata.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji.

 

 


Related Posts

Skoryl – Mistr rozlišování

Skoryl – Mistr rozlišování

Skoryly jsou asi nejrozšířenější krystaly z rodiny turmalínů. Jak co se týče četnosti výskytu, tak i mezi lidmi. Černé turmalíny jsou známé jak pro své uzemňovací schopnosti, tak i jako ochranné kameny. Jakým způsobem tedy pracují a jak působí na naše energetické pole? Černé turmalíny […]

Krystaloterapie – Rebel či spratek?

Krystaloterapie – Rebel či spratek?

Každý, kdo nechce žít podle mantinelů a pravidel, které nám nastavil někdo jiný, ať třeba rodiče, nebo “systém” jako takový by se dal označit za rebela. Prostě někoho, kdo se neřídí pravidly druhých lidí, jediné, co ho vede je jeho vnitřní hlas a vlastní morální […]