Krystalová mřížka pro obnovení síly

Krystalová mřížka pro obnovení síly

Každý posun, uvědomění či veliký aha moment jsou důsledkem rozšíření vědomí. Z informací se stává žitá moudrost, která je tím, proč zde vlastně jsme. Celý život se učíme žít to, co “víme” žít. Když však dojde k onomu rozšíření vědomí, velmi se změní energetická rovnováha a to nejen v nás samých, ale i kolem nás. Proto se vždy setkáme s reakcí v nejbližším okolím, většinou s takovou, proti které musíme vynaložit značnou energie, která nás vyčerpá a i když se to děje stále dokola, vždy nás svou intenzitou překvapí. V takových situacích většinou zůstaneme jak po fyzickém boji, vyčerpaní, unavení či takřka zbití (i když by vlastně stačilo v klidu proplout, ale to se dost často nepovede). V tomto stavu se nám celá situace a změna rozleží, uvědomujeme si nové souvislosti a  dá se říct, že bychom se bez tohoto “dna” nedokázali zvednou a jít dál.

Pokaždé, když se v nějaké své životní fázi či situaci dostanu na dno svých sil, sahám po kamenech, které pracují s nultou, první a druhou čakrou. Vždy se mi od nich dostane potřebného pohlazení, energie a povzbuzení. K tomuto účelu jsem sestavila tuto mřížku. Hlavními účastníky jsou vanadinity, aragonit, záhnědy, záhnědy se spessartinem a záhněda se sagenitem. A pro vyvážení dva ametysty a jeden kaktus 😀 .

S láskou Tereza Stropnická

 

Tento článek můžete  šířit v neupravené formě s uvedením jména autorky s aktivním odkazem na stránky www.kristalovakomnata.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji.


Related Posts

Jak si užít Vánoce

Jak si užít Vánoce

Hned na začátku celého textu prozradím, že ten ultimátní hack na pohodové prožití Vánoc je záhněda. Protože je možné, že v tom shonu nemáte ani čas číst články o úžasném vlivu minerálů na naší psychickou, fyzickou i mentální pohodu. A pokud chcete zpomalit, přestat uklízet, […]

Baryt – průvodce traumatem

Baryt – průvodce traumatem

Baryt patří do skupiny kosočtverečných minerálů, to znamená, že umí čistit energetické bloky. Konkrétně je to specialista na emoce a traumata. Samozřejmě ani baryt (tak jako žádný z minerálů) není kouzelná pilulka, kterou pozřeme (požádáme si) a máme zcela bez práce vše vyřešeno. Baryt nám […]