Rubín – průvodce ukotvenou realitou

Rubín – průvodce ukotvenou realitou

Červený rubín patří do rodiny korundů, jeho modrým dvojčetem je safír. Dnes se budu věnovat rubínu, který představuje ženskou polaritu (safír je v mužské polaritě) energií, které safíry nesou. Rubín je kámen, který pracuje a první, kořenovou čakru. Je to doslova pořádně hustý krystal, nejen tím, co dokáže, ale doslova svou strukturou. Je to stabilizující kámen, který umí uzemnit každého, kdo žije mimo realitu tohoto světa. Pokud tedy lítáte na obláčku a nejste schopni řešit věci, bez kterých se zde na Zemi vlastně žít nedá, postaví Vás pevně nohama na zem. A pokud je Váš obláček spíš temným mrakem a Vy skrz deprese a pocity zmaru nedokážete zvednou hlavu a vnímat krásu, která nás tu obklopuje, zvedná Vás ze země a opráší prach, který Vás oslepuje.

Pokud máte problém se svou tělesností, rubín Vás usadí do těla ani nemrknete. Pokud jste své tělo a jeho potřeby opomíjeli (stejně jako péči o jiné hmotné záležitosti), rubín Vám odhalí skutečný obraz a pomůže Vám udělat patřičné kroky, kterými své tělo vyživíte, opatříte a zamilujete si ho. Rubín je kámen stabilních vibrací, žádný vystřelovák do vesmírných dálav, proto má schopnost vysoké vibrace ukotvit či aplikovat do každodenního života. Když s ním budete meditovat, bude mnohem jednodušeji realizovat své vize. Když si ho budete brát na noc pod polštář, dokážete ve svých snech uvědomit propojení snové (astrální) a fyzické reality a mnohem snadněji rozklíčujete, o co ve snu vlastně šlo.

Krystalové mřížky s rubíny dokážou buď lépe se napojit na svou fyzickou schránku, ale i doslova oživit projekty, na kterých pracujete a stále jim chybí jiskra. Pokud se Vaše projekty či představy ukáží jako neživotaschopné, s rubínem nebudete mít problém změnu přijmout. Pokud stojíte před důležitou volbou, rubín Vám pomůže zvolit a neváhat, protože budete znát všechna pro a proti.

krystalová mřížka

Pokud chcete s rubínem skutečně aktivně pracovat (a nejen čekat, co si z něj načtete), požádejte ho o konkrétní věc. Například když budu stát před rozhodnutím, kterému ze svých projektů se věnovat jako hlavnímu, můžu rubín požádat (naprogramovat), aby mi zvědomil všechny mé možnosti, všechny pro a proti a já se mohla rozhodnou nejen na základě intuice, ale i s plným vědomím toho, co dělám. A jestli třeba prožíváte období, kdy máte problém s ukotveností, požádejte rubín, aby Vás lépe usadil do těla a propojil se Zemí.

Vědomí krystalů rubínů k tématu hlásí:

  • Jsem pevnost sama. Pokud potřebuješ zpevnit, pozvi mě do svého pole. Pokud potřebuješ najít řád uprostřed chaosu, jsem tu pro tebe. Pokud potřebuješ přejít od nefunkčního systému do nového, pomůžu ti s tím.
  • Jsem stabilita. I když venku zuří bouře, se mnou budeš stát a usmívat se, protože budeš vědět, že opět vyjde slunce. Není nic, co by tě mohlo ohrozit, když jsi ve svém středu. Pomůžu ti být středem, pevným bodem a pozorovatelem, který vidí, cítí, ví a miluje to.
  • Jsem žár. Zapálím v tobě vášeň a radost ze života. Užívej si život všemi smysly, proto tu jsi. Buď zapálenou pochodní, buď realizovanou bytostí v lidském těle, která ví, kým je a nemá zapotřebí nosit masky.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická

 


Related Posts

Krystaloterapie – komunikace s tělem

Krystaloterapie – komunikace s tělem

Říká se, že ve zdravém těle zdravý duch. Možná by to spíše mělo být tak, že ve zdravém těle se duch můžu projevovat, protože nemocné tělo nemá dost energie na práci s vyššími čakrami. Pokud chce člověk být ve spojení se svým vyšším já i […]

Krystaloterapie – jak být více iracionální

Krystaloterapie – jak být více iracionální

Být iracionální je stejně důležité (možná o něco více), než být racionální. Ne vše, co se v našich životech děje lze logicky zdůvodnit, dokonce i vesmír či absolutno v mnoha věcech logiku postrádá a naše lidská mysl není schopná mnohé věci pochopit. V naší společnosti […]