Krystaloterapie – Síla integrity

Krystaloterapie – Síla integrity

Jeden z mýtů, na který narazíme při svém duchovním rozvoji je, že musíme hlavně otevírat svou srdeční čakru. Že přes to nejede vlak a otevřené srdce je zárukou navyšování vibrací, duchovního růstu a znamením kvalitní osobnosti. A tak mnozí aktivně otevírají své srdce, poctivě ho čistí, léčí, sytí jej láskou… Ale když dojde na věc, síla jejich osobnosti, která leží ve třetí čakře je doslova nepustí přes nástrahy každodenního života. Tedy lépe řečeno nemají koule na to se za sebe postavit, stát se dospělými bytostmi a převzít zodpovědnost. Mnohé duchovně rozvojové směry dokonce vedou k tomu, abychom byli slabí, hlásí, že vše je dobré a nedej bože, když žena skutečně uchopí svou sílu, tak často narazí na obvinění, že je příliš v mužské energii.

Síla osobnosti je postavená na mnohých faktorech, čím více jich máme “zvládnutých”, tím lépe pro nás. Stabilní a pevná osobnost rozhodně není jen o mužské energii, musí být v harmonii obě polarity, jak mužská, tak ženská. Ovšem když je mužská oslabená (u někoho se jeví jako nepřítomná), je to zlé a jsou z nás oběti kohokoliv, kdo sám sebe označí za autoritu, ať z titulu svého povolání, či jen prostě umí víc křičet a být přesvědčivý. Mít napojení na vesmírné bytosti je super dobrodružství, ale vnímat každou buňku svého těla, to je ještě lepší. Je skvělé přepisovat své minulé životy a čistit svou karmu, ale proč radši nepřepisovat svou budoucnost tím, že budeme řádně a realisticky informovaní o tom, co žijeme, protože informace = světlo a kdo má skutečné a pravdivé informace, nenechá sebou manipulovat. Když si dovolíme být informovaní, jsme připravení zodpovědně a vědomě volit i žít (a tím měnit svou budoucnost).

A o tom je naše schopnost ochránit svou integritu. Když chceme žít to, co cítíme, musíme na to prostě mít sílu. Jinak budeme stále jen oběti své vlastní slabosti. Takže jaké krystaly na posílení osobní síly?

Granáty – pomohou nám s životní energií, v jejich vibracích vnímáme vše více reálně a nezkresleně.

Pyrit – ochránce a rytíř, který posílí mužskou energii natolik, že se budeme cítit v bezpečí, i když budeme na všechno a všem říkat stále důrazné NE!

Citrín – když se s ním domluvíme na spolupráci, pomůže nám najít cestu, jak sílu své osobnosti podpořit a posílit.

Skoryl – zrychlí toky energií a pročistí emoční tělo tak, že nebudeme mít tolik času se litovat. Vytvoří v nás prostor pro větší jasnost mysli, takže nebude tak snadné nás opít rohlíkem.

Safír – pokud máte tendenci hodně ulétávat do horních čaker či žít v hlavě (a konstruktech své mysli), safír vás usadí, tedy postaví nohama zpět na zem. Dokáže srovnat nejen paranoidní stavy, ale také sundat z očí růžové brýle.

Tygří oko – pokud máte tendenci podléhat “moudrosti” autorit a rychle zapomínáte na svůj názor či pocit, tygří oko vás obrní a udělá z vás asertivní osobu, která ví, co chce a nebojí se toho.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická


Related Posts

Safír – Mistr uzemněného vědomí

Safír – Mistr uzemněného vědomí

Modrý safír patří mezi korundy a stejně jako jeho červené dvojče rubín, je to kámen klidných, stabilních a pomalejších vibrací. Což ovšem neznamená, že s ním je nuda a že je pomalý. Safír je jangovou polaritou korundů, tak jako rubín spíše jinovou. Mezi jeho domény […]

Pyrit – rytíř v zářivé zbroji

Pyrit – rytíř v zářivé zbroji

Pyrit je známý tím, že pracuje s mužskou, jangovou energií. I jeho nejznámější forma – kostka tomu nasvědčuje. Není to kámen vyšších vibrací, jeho působnost se projevuje přímo ve hmotě (mnohem více než na jemnohmotných úrovních), tedy je to skvělý průvodce pro každodenní život. Tak […]