Mýty a legendy

Mýty a legendy

Mnohé zkazky ohledně krystalů, které vznikly v dobách minulých a vlastně se ani neví, proč se to říká, jsou v dnešní době buď už zastaralé (energie celé země jsou trochu jiné, než před 100 lety), nebo vznikly jen jako taková past, do které když se chytíte, tak se v ní můžete na dlouho zapomenout. Tak třeba:

Labradorit nesnese jiné kameny!!! Ach bože, všichni se bojte! Přesně takto na mě tato hláška působí. Vyvolat strach. Labradorit přitom není ani trochu nesnášenlivý, je pravda, že to je tak trochu solitér a samorost, co si vystačí sám, ale na druhou stranu on ví, že je zářivou hvězdou a že ho nic jen tak nezastíní. Není třeba se bát ho kombinovat třeba v krystalové mřížce s dalšími kameny, nebo nosit prsten z labradoritu a na zápěstí náramek z pěti dalších druhů minerálů.

Hematit se nesnese s křišťálem! Aha, tak proto jsou některé křišťály hematitem prorostlé. Asi proto, že chce hematit křišťál pozřít a zničit! Takže opět velké ne, nebo spíš ano. Křišťál a hematit se mají rádi, vzájemně se krásně doplňují a umí spolupracovat.

Jen ty čiré křišťály jsou dobré, mléčným je třeba se zdálky vyhnout! Toto už jsem psala víckrát a napíšu znovu. Mléčné křišťály v sobě mají více jinové energie, ty čiré naopak jangové. Kdo se vyhýbá mléčným křišťálům, má problém s ženskou energií. A protože se jim často vyhýbají právě ženy, je to dosti na pováženou, protože taková diskriminace je rozhodně velmi, ale velmi nekorektní!!!

Citrín a kyanit se nemusí čistit?!? I velbloud se potřebuje občas napít a ryba potřebuje k životu vzduch. Zrovna tak i tito vytrvalci potřebují čas od času vyčistit, jak fyzicky, tedy oprášit a omýt, tak i energeticky. Nejsou to spalovače energie, kterou z nás vytáhnou, nejsou to roboti, jsou to živé bytosti, které si zaslouží trochu péče a lásky!

Když budete dost dobří, možná spíše vyvolení, krystal si vás vybere. Jinak jste bez šance a žádný slušný šutr k vám nepůjde! A pokud ho nejste hodni, tak s vámi v životě nepromluví. Znovu se budu opakovat, ale napojení na minerální říši není o talentu či předurčenosti (a už vůbec ne o vyvolenosti), ale o volbě a lásce. Jsem přesvědčená o tom, že každý, kdo krystaly skutečně miluje a chce s nimi spolupracovat, může se naučit vnímat jejich energie a poselství a kameny ho budou milovat. A každý, kdo má peníze si může koupit tolik “výjimečných” šutříků, kolik bude chtít.

Obsidián je kámen pro čarodějnice! Ano, je to přesně tak. Protože kdokoliv pracuje s energií obsidiánu, která dokáže odpojit nežádoucí propojení, ať už na jiné lidi, obsesivní myšlenky či traumata je hnusná čarodějnice, která si zaslouží opovržení!!!!!!!!

PS: ač jsem si jistá, že moje články nečtou žádní suchaři, pro jistotu chci dodat, že tento článek (tak jako mnohé další) je plný nadsázky a nemá záměr se někoho dotknout, ba ani nechce nikoho inspirovat ke skutečně serióznímu uchopení tématu.