Žlutý kalcit

Žlutý kalcit

Žlutý kalcit je jako ostatní kalcity odborník na realizaci či manifestaci toho, co se v nás ukrývá. Když si přejeme vidět, jak na tom jsme, kalcit nám může ukázat jasné obrysy. Každá z barevných variant je odborníkem v trochu jiné životní oblasti, žlutý a medový je odborníkem na oblast pupeční čakry. Můžeme s ním pracovat dvěma způsoby, respektive se žlutý kalcit může dotknout vždy jiné vrstvy tohoto energetického centra.

  1. harmonizace pupeční čakry – při krystaloterapii si můžeme žlutý kalcit přiložit na toto centrum a nechat jej vyladit celou životní oblast, kterou zahrnuje, tedy naše sebevědomí, stabilitu, moc (nad svým životem, respektive věcmi, které můžeme ovlivnit), hojnost a podobně. Pokud chcete v meditaci s tímto minerálem pracovat více aktivně, zkuste si jeho energií prodýchat pupeční čakru a ponořit se do vize, ve které už svou sílu uchopenou máte, jste obklopeni takovou mírou hojnosti, ve které je vám dobře a ve které jste sebevědomou bytostí, která ví, kdo je a plně se přijímá. Takto nám kalcit pomůže žít to, co bychom rádi žili.
  2. vhledy do minulých životů – jistý přehled nad svou minulostí, a to jak zde na Zemi, tak i jinde je velmi důležitou součástí života každého, kdo chce lépe pochopit kým je a kým není. A hlavně co utváří jeho osobnost. Kalcit nám může pomoci otevřít své minulé životy, při meditaci si ho přiložte na pupeční čakru, případně uchopte do ruky a vdechujte jeho energii do tohoto centra. Až bude vaše pupeční čakra i celé energetické pole naplněné zářivou energií kalcitu (je možné použít jak žlutý a medový, tak i čirý kalcit), požádejte kalcit, aby vám otevřel nějaký konkrétní minulý život. Takto můžete prozkoumat celou svou “minulost”, kalcit vám bude tím nejlepším regresním terapeutem.

Related Posts

Kalcit

Kalcit

Svým vyzařováním jsou kalcity velmi jemné a láskyplné minerály, které v našich životech nepůsobí žádné výrazné turbulence. A právě proto jsou vhodné pro ty z nás, kteří chtějí postupovat opatrně a rozvážně. A pro ten zbytek s dobrodružnější povahou jsou vhodné samozřejmě též, protože je […]

Optický kalcit

Optický kalcit

V dnešním článku mám pro vás něco o zázraku, kterému se říká optický kalcit. Tak jako všechny ostatní kalcity, i ten optický je velmi jemný kámen spíše pomalejších vibrací, který v našem životě nepůsobí žádné turbulence a divoké změny. O to překvapivější však jsou jeho […]