On-line workshop “Aktivace energetických center s krystaly”

On-line workshop “Aktivace energetických center s krystaly”

Po detoxu, který důkladně pročistí zátěžové energie, které nám brání žít takový život, jaký bychom mohli je ten pravý čas svá energetická centra více aktivovat. Samozřejmě jen pokud se chcete dále rozvíjet, zlepšovat své mimosmyslové vnímání a multidimenzionalitu a také posílit všechny životní oblasti (zdravotní stav, vztahy a hojnost). V tomto workshopu budeme svá energetická centra aktivovat různými druhy krystalů, které vzájemně doplní své účinky a přivedou nás k novému vnímání sebe samých, svých možností a uplatnění jak zde v této realitě, tak i ve svém “vnitřním vesmíru”.

 

Proč vlastně workshop a ne seminář?

Termín “workshop” jsem zvolila z toho důvodu, že tento on-line program bude velmi aktivní a prožitkový, nejde v něm primárně o výuku, ale o práci na sobě. Vše, co se při workshopu naučíte můžete samozřejmě používat do budoucna sami pro sebe nebo své blízké, ale už bez mé energetické podpory a skupinové dynamiky. Proto tento on-line workshop nebude dostupný stále, ale proběhne v konkrétním termínu.

 

Jak bude workshop probíhat?

Po 9 dnů budu do Facebookové skupině dávat post s podpůrnou krystalovou mřížkou, skrze kterou budeme každý den pracovat, informace ohledně účinků konkrétního krystalu, se kterým budeme pracovat na energetických centrech a další instrukce, jak postupovat. Po přihlášení dostanete seznam krystalů, které budeme pro aktivaci používat, každý den budeme pracovat s jiným krystalem. Komunikace bude probíhat skrz fb skupinu.

 

Co je záměrem Aktivace energetického systému s krystaly?

Zlepšení mimosmyslových schopností, lepší propojení se svým vyšším já i světelnými bytostmi, posílení komunikačních schopností jak verbálních, tak i energetických (pro komunikaci třeba s krystaly či světelnými bytostmi). Dále posílíme schopnost žít naplněný život skrze svou osobnost, tedy podpoříme svou vitalitu, schopnost tvořit kvalitní a konstruktivní vztahy a také hojnost na všech úrovních. Součástí aktivace je též tvoření ochrany, která nám umožňuje být užiteční nejen pro sebe samé, ale také pro ostatní. Posílíme také své schopnosti předávat vysoké energie dál, a to jak skrz svou práci, tak i napřímo.

 

K práci budete potřebovat tyto minerály:

  • selenit
  • záhněda
  • tangerin (případně golden healer, hematitový křemen, karneol, červený jaspis)
  • pyrit
  • heliodor
  • smaragd + morganit
  • akvamarín
  • fialový fluorit
  • ametyst

 

Délka workshopu: 9 dní

Cena: 2920 Kč

Začátek:  21.11.2022

Záměr: aktivace energetických center, zlepšení schopností a posílení všech životních oblastí

 

 

 

Pro koho je workshop určený?

Pro bytosti, které na sobě už nějakou dobu pracují a alespoň částečně znají svůj energetický systém (systém čaker), nemusíte mít za sebou kurz Spolupráce s krystaly.  Podmínkou ale je absolvování detoxu s krystaly (jarní nebo podzimní), protože nemá smysl cokoliv aktivovat, když není systém vyčištěný.