Zázraky všedních dnů

Zázraky všedních dnů

Občas to vypadá, že práce s krystaly je vysoká duchovní činnost, skrze kterou se dostáváme do změněných stavů vědomí, aktivujeme v sobě ukrytý poklad a že to vlastně nemá nic společného s životem, který tu žijeme. Anebo maximálně tak, že když se nám skrze tu vysoce duchovní činnost podaří změnit své nastavení, tak už se budeme mít už jen dobře a nic nepříjemného se nám nebude dít (vím, je to velmi naivní představa :D). Z části je to pravda, neb s krystaly se skutečně můžeme dostat do změněných stavů vědomí a aktivovat své neuchopené schopnosti. Ale můžeme s nimi pracovat také na úplně přízemních věcech, které řešíme každý den.

Nejde o to každé ráno dělat nějaký složitý rituál a vizualizovat si, jak se vše skládá, jak má, neb naše hlava není schopná vymyslet tak úžasnou symfonii, ve které se všechny prvky seskládají naprosto samostatně a nezávisle na tom, zda o nich víme či nikoliv. Náš duch ovšem ví, co dělá a když mu nebráníme v akci, vše zařídí nejlépe, jak to jen jde. A krystaly nám mohou pomáhat právě v tom, abychom nepřekáželi sami sobě, případně abychom svou sebedůvěrou posílili množství energie, kterou máme k dispozici a o to silněji vpustili konstruktivní síly do zcela běžných situací. Pak se můžou začít dít “zázraky všedních dnů”, ve které se nám před očima dějí zcela neuvěřitelné věci, synchronicity běží jedna za druhou a dostává se nám pomoci, o kterou jsme sice nikoho nežádali, ale přesto se to děje a usnadňuje nám to život.

Pokud se teď chcete zeptat na nějaký konkrétní případ, anebo třeba jak ty zázraky do života dostat, nedám vám žádný konkrétní návod, i když bych ráda. Zde si každý musí vystačit se svou intuicí, důvěřovat její moudrosti a vedení a když prostě ráno máte pocit, že si máte do kapsy dát pyrit, nebo vzít na krk přívěsek s libyjským pouštním sklem a na ruku náramek s tygřím okem, prostě to udělejte, bez pochybností a výmluv. Radši ráno nejdříve volte šperky z minerálů, které chtějí být ten den s vámi a pak teprve podle toho volte oblečení, protože i když oblečení umí změnit mnohé, minerály mají moc mnohem větší a když to uděláte obráceně, tedy podle oblečení vyberete šperky, můžete některé zázraky všedních dnů minout.