Video – Krystaly a podnikání

Video – Krystaly a podnikání

Krystaly nejsou pouhé ozdoby polic či spirituální propriety. Jejich energii můžeme zapojit do každé životní oblasti a dojít díky této spolupráci s jejich silou a energií k úžasným výsledkům. I v oblasti podnikání je pro krystaly místo. Jejich energie nám může mnohé ulehčit, ujasnit a vyladit. Je samozřejmě možné používat specifické krystaly pro zcela konkrétní profese, v dnešním videu o tématu mluvím více obecně a ve videu doporučené krystaly je možné použít ve všech typech podnikání, takže od konzultačních činností, přes řemesla po obchod.

V dnešní době už je navíc vcelku běžné, že v některých firmách řeší prostředí, ve kterém lidi pracují, aby jim tam bylo dobře a práce je těšila. Takže i krystaly jsou součástí vstupních hal, kanceláří, masérských prostor či obchodů, aniž by tam krystaly prodávali. Pokud však energii krystalů použijeme více “záměrně”, jejich přítomnost může mít mnohem větší dopad. Každopádně doporučuji vyzkoušet a sami uvidíte, že už nebudete chtít jinak.

PS: pokud chcete téma prozkoumat hlouběji, doporučuji workshop Čištění prostorů s krystaly, kde se naučíte nejen prostory čistit, ale i lépe pracovat s energií krystalů pro svůj záměr, případně se můžeme domluvit na konzultaci, kde zvolíme řešení konkrétně pro vaši firmu/podnikání.