Krystalová mřížka – jemná síla

Krystalová mřížka – jemná síla

V rámci čakrových týdnů jsme se dostali až do finále, tedy ke korunní čakře. Představili jsme si (tedy ještě stále představujeme) různé druhu minerálů a jejich působnost na konkrétní energetická centra. A pěkně odděleně, takže zvlášť pupeční čakru, srdeční čakru a zvlášť třeba tu korunní. Pravda ale je, že odděleně nefungují a vždy kooperují. Když jsou všechny centra čistá a aktivní, tak se z našeho života stává krásná jízda na vlnách síly.
Pupeční čakra a solár jsou centra, která jsou synonymy síly, vůle a moci. Když je ale celý systém krásně aktivní, není to ta síla, které je třeba se bát, není to síla sobeckého nesoucitného jedince, který žije na úkor ostatních jako parazit nebo predátor.
Když svou pupeční čakru a solár napojíme na energie, které k nám proudí skrz korunní a srdeční čakru, naše síla není hlasitá, není vidět na první pohled, dokonce si jí většina lidí vůbec nevšimne. Jen začneme pozorovat, že nemusíme o nic bojovat, nemusíme procházet konflikty (které bychom i tak třeba vyhráli) …najednou se náš život promění v poklidnou cestu, která je naplněná jak velkou mocí a silou, tak je i plná soucitu, lásky a bytí v jednotě.
Tato krystalová mřížka je vytvořena se záměrem stahování energií přes korunní čakru do pupeční čakry a její uchopení pro lepší utváření nové reality. Pokud se chcete připojit, můžete skrz svůj oblíbený krystal, nebo třeba jen záměrem.