Zlato

Zlato

Zlato je známo jako drahý kov, který se používá nejen ve šperkařství. Je to i minerál, se kterým se dá pracovat stejně jako s ostatními minerály. Můžeme se na jeho energii napojit ať jej máme doma v jakékoliv formě, takže ať je to surový nuget, zlatá mince či cihla, prsten, řetízek, nebo třeba jeho koloidní forma. Zlato už svou barvou napovídá, že pracuje s pupeční čakrou a solárem, podporuje sebedůvěru, schopnost usměrňovat (svou) energii a tvořit realitu. Jeho energie je velmi jemná a poklidná, ale současně silná. Zlato (či jeho energie) udělá jistě dobře úplně každému, ale speciálně ho doporučuju  těm z nás, kteří mají oslabenou pupeční čakru a solár a současně tak trochu splašené první dvě čakry. Tím mám na mysli osoby, které se potýkají s velkými emočními výkyvy, což je následek traumatu z dětství. A ano, máme ho všichni, ale někdo má plazí mozek přeci jen víc ve střehu a tělo je tak stále zaplavováno stresovými hormony, i když se vlastně nic neděje.

Není třeba teď důkladně zkoumat, zda jste vhodní adepti na zlato či nikoliv, zlato je vlastně vhodné úplně pro každého. Pomáhá nám zářit svou vnitřní krásou, sebedůvěrou, stabilitou a vědomím si své moci. Když s ním začneme pracovat, což může být úplně něco jiného než roky nosit zlatý prsten a nevědět co to mám vlastně za poklad, naplní se naše energetické pole jeho opojnou a slastnou energií a všechny problémy přestanou existovat. Tím nemyslím, že by lidi přestali být lidmi a svět se přestal točit, ale spíš se v opojné energii zlata dostaneme do svého středu a totální harmonie s celým vesmírem (a hlavně sami se sebou). Můžeme jeho energií prodýchávat své energetické pole, můžeme jen jeho energii nechat pomalu proniknout do našeho pole, či jej můžeme užívat v koloidní formě a sytit jím své tělo. Ať tak či tak, účinky se dostaví každopádně.

 

PS: takto krásný nuget bohužel nemám, fotit náušnice a prsteny mi přišlo smutné, tak jsem našla foto na pixabay 🧐😁
PS2: zlato užívám v monoatomické formě, prodejci bohuže nesmí uvádět, že je k vnitřnímu užití, ale rozhodně ho doporučuju vyzkoušet