Krystaly a práce s energií prostoru

Krystaly a práce s energií prostoru

Ať jsme vnímaví či nikoliv, když přijdeme na nové místo, vždy naše tělo cítí energie, které tam jsou (to, že to nevnímáme neznamená, že nás to neovlivňuje). Určitě každý z nás zažil situaci, kdy někam přišel a cítil se tam uvolněný a plný energie, anebo naopak, okamžitě se dostavil pocit tlaku, nespokojenosti či dokonce chuť se okamžitě otočit a odejít. Nejvíce jsou na energie míst vnímavé děti a často i zvířata, pamatuju si, když jsem před lety šla se svým psem na návštěvu a jelikož on byl tak trochu svobodný tvor, vyskočil z okna v prvním patře, protože se mu to tam vůbec nezdálo, a tak šel radši běhat do přilehlého parku.

Energii krystalů je možné velmi úspěšně zapojit do změny energií prostorů, tedy nemovitostí všeho druhu. Od zahrady, přes dům, kancelář až po velkou provozovnu firmy. Přesně z toho důvodu si mnozí lidé kupují velké krystaly (nejčastěji ametystové geody) a umísťují je na různá strategická místa, díky čemuž chtějí dosáhnout lepšímu plynutí energií a celkové harmonie. Pokud si zatím neumíte představit, co vše je možné, tak zde je pár příkladů, k čemu je možné krystaly přizvat.

Chcete, aby byla místnost či budova naplněná konkrétními emocemi či informacemi?

  • Aby každý, kdo vstoupí dovnitř pocítil například pohodu, bezpečný prostor k otevření se či příliv energie.
  • Když si sednete k psacímu stolu či k počítači, tak se vám snadno hledají slova, kterými chcete vyjádřit sebe samé, použít v knize či skrze ně lidem přiblížit svůj produkt.
  • Přijdete do ateliéru a okamžitě vás uchopí vír kreativní energie, která proudí z vyšších sfér a pomáhá vašemu umění mít takovou hloubku, že to bere dech.
  • Vaši klienti v terapeutických či masérských prostorech můžou bezpečně odložit starosti, bolest a problémy a vnímat léčivou energie, která tam proudí.
  • Když se vrátíte domů, cítíte tam proudit lásku, přijetí, spolupráci a harmonii. Každý, kdo se u vás doma vyskytuje jede na této vlně a ani ho nenapadne toto nastavení narušovat.
  • Ve vaší firmě ve vzduchu doslova visí obrovská hojnost, ze které mají užitek jak vaši zákazníci, tak i vy, je to oboustranná výměna a všichni jsou spokojení. Z každého semínka, které zasadíte vyroste hojně plodící strom, vše, čeho se “dotknete” rozkvete.
  • Zahrada, kterou máte u domu je místem relaxace a míru. Cítí to i zvířata žijící v okolí a ráda k vám chodí. Ptáci vám každé ráno zpívají radostné písně, včely nejraději opylují vaše stromy a každý, kdo tam přijde v sobě můžu ochutnat klid a štěstí.

Mohla bych pokračovat ještě hodně dlouho, ale pro inspiraci to bohatě stačí. Pracovat s energií prostoru se prostě vyplatí pracovat a s krystaly je to velmi snadné. Stačí si ujasnit, co přesně chcete a vybrat pár krystalů, které vám s tím pomohou. V tomto případě se můžete i rozšoupnout a vybrat velké kusy, i když i ty menší udělají spoustu práce.

Více informací se dozvíte ve videu.

Pokud se chcete naučit, jak s prostory pracovat, můžete si zakoupit přístup k on-line přednášce “Krystaly a práce s energií prostoru“, případně si můžete se mnou domluvit konzultaci a společně vymyslíme řešení konkrétně pro Vás.

 

 

PS: v tomto videu je návod, jaké základní krystaly doporučuju pro harmonický domov.