Jsou krystaly nezbytné k životu?

Jsou krystaly nezbytné k životu?

Všichni víme, že my lidé jsme velmi mocné bytosti. Zvládat životní lekce, které zde na Zemi prožíváme, nemusí být vždy snadné, a i když o sobě víme, že dokážeme cokoliv, využít v praxi svého vědění často nedokážeme. Naše vibrace jsou snadno ovlivnitelné, obzvlášť, pokud jsme vnímaví ke svému okolí a nemáme vytvořené „zdravé“ hranice a chytneme každou myšlenku či emoci, která letí kolem nás. Pokud je toto právě Váš „případ“, jistě víte, že není jednoduché si tyto hranice vytvořit a poté je také udržovat. Samozřejmě je v našich silách své vibrace stabilizovat, udržovat vysoké a čisté (nízké a proměnlivé se udržují jaksi samy 😀 ). Všichni máme možnosti a osobité způsoby, jak čistit své energetické pole, udržovat svou mysl zaměřenou tam, kam chceme a vnímat život ze svého srdce (tak často, jak to jen jde). A když neusneme na vavřínech, dříve či později výkyvy vibrací postupně mizí, nebo mají plošší křivku 😀 . Propady už nejsou až na dno a trvají jen krátkou dobu (často stačí pár sekund, než se opět vrátíme do svého středu).

DSCF0133

Jak tedy do konceptu člověka všemocného a celistvého zapadají krystaly? Asi stejně, jako všechny bytosti, se kterými spolupracujeme, abychom se cítili lépe, aby nám bylo dobře (třeba i po pořádné očistné transformaci), abychom se dokázali efektivněji posouvat ke své pravé podstatě a vyhnuli se životním lekcím, které nechceme a vlastně ani nemusíme prožívat. Ke krystalům není přitahován každý člověk, který je „probuzený“, ale pokud cítíte, že kameny jsou Vám blízké, můžete se těšit jejich pomoci na mnoha úrovních.

  • Krystaly (a minerály obecně) mají velmi stabilní vibrace, nejsou ovlivnitelné prostředím, ve kterém se nacházejí ani tím, jak se se cítíte vy. Při spolupráci však mohou převzít „těžké“ a nízko vibrační energie z vašeho elektromagnetického pole (aury) a proto je třeba je pravidelně čistit. A právě tyto stabilní vibrace jsou tím, co potřebujeme. Růženín bude vždy růženín, i když vy budete plakat, že vás nemá nikdo rád, růženín bude vždy připraven vás „obejmout“ (nenechá se od vás nakazit vaším žalem).
  • Krystaly můžeme naprogramovat svými záměry a ony nám pomohou těchto záměrů dosáhnout. Jejich působení může být tak silné a rychlé, že nás to může i zaskočit. Naprogramovat krystal tak, aby „to fungovalo“ umíme my všichni, kteří jsme ke krystalům přitahováni jejich „kouzlem“, protože jsme s nimi spolupracovali i v jiných „životech“ a realitách. Jen je potřeba si vzpomenout a tyto své schopnosti oživit a oprášit. Proto se nebojte začínat pomalu a zvolna, skutečné mistrovství se objeví v pravý čas (až budete připraveni).
  • Kdykoliv potřebujete podpořit (třeba v období, kdy procházíte náročnou transformací), krystaly jsou připraveny vás obejmout svými láskyplnými vibracemi, dodat vám energii, zlepšit uzemnění (zlepší plynutí energie) či podpořit komunikaci a sebevyjádření. Na ně se můžete skutečně na 100% spolehnout.
  • Pokud se chcete naučit novým dovednostem nebo obsáhnout nové a dosud nepoznané vibrace, krystaly jsou připraveny vám tyto vibrace představit a pomoci vám je udržet, dokud nebudete připraveni to udělat sami. Když například stále řešíte 2017-04-02 00.00.07nedostatek peněz a vlastně nevíte, jak se cítí bohatý člověk (a jak víme, nejdříve musíme vyzařovat vibraci bohatství, aby se bohatství kolem nás začalo zhmotňovat), můžete se učit třeba od zlatého topazu, nosit jej u sebe třeba jako šperk a nechat se „nakazit“ jeho královskou energií blahobytu, které si zasloužíte jen tím, že jste.
  • Jestli se učíte komunikovat s bytostmi z jiných realit (třeba živlovými bytostmi nebo jednorožci), skrz krystaly můžete naladit spojení. Pro vysoko vibrační bytosti volte minerály s velmi vysokými vibracemi, třeba drahé opály nebo některé typy křišťálů pro komunikaci uzpůsobené (tabulární křišťály nebo channelingový křišťál), pro živlové bytosti podle jejich druhu, například pro zemní bytosti (gnómy) třeba aragonit.
  • Zde na Zemi se často ztrácíme v tom, kým skutečně jsme a díky svému okolí často nevnímáme krásu své duše. Některé minerály nám mohou stále připomínat, jakými barvami naše duše září, jak krásná je a také nás (naši osobnost) mohou na vibrace naší duše ladit. Tuto moc mají například tajemné labradority.
  • Svou krásou promění i tmavý kout v domě v luxusní prostor, ve kterém se budete cítit dobře či ještě lépe 😀 .
  • Ačkoliv můžeme všechno dělat sami, není to potřeba. Proč nepožádat o pomoc, proč se neučit od těch nejlepších učitelů, proč odmítat podporu?

Možností, co pro nás minerály mohou udělat je mnohem více, ale pro začátek je tento seznam dostačující. Zde na Zemi není život jednoduchý (i když může klidně být), ale máme zde velikou podporu. Můžeme si volit, jestli s minerální říší spolupracovat, ale jisté je, že pokud Vás kameny přitahují, umíte se na ně naladit a mohou Vám být velikými učiteli. A jako vždy připomínám, že nestačí mít kolem sebe kameny a čekat, že se stanou zázraky. Je potřeba se jejich energii otevřít, oni nám nabídnou pomyslnou pomocnou ruku, ale naším úkolem je po té ruce sáhnout. Samo se nestane vůbec nic, tedy kromě toho, že nás budou těšit svou krásou.

Pokud vás napadají další možnosti, s čím nám mohou minerály pomoct, podělte se s námi o ně v komentářích ♥.

S láskou Tereza Stropnická

 

Tento článek můžete  šířit v neupravené formě s uvedením jména autorky s aktivním odkazem na stránky www.kristalovakomnata.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji.