Brzdy a pasti při spolupráci s krystaly

Brzdy a pasti při spolupráci s krystaly

Při práci s krystaly se dá dosáhnout takřka zázračných proměn a výsledků. Pro člověka, který žije plně ponořen do 3D života by to zázraky skutečně byly. Ovšem ne každý se k těmto výsledkům dopracuje. Není to ale otázka talentu, vyvolenosti či předurčenosti, jediný rozdíl je v tom, čeho chce člověk dosáhnout ve svém životě a někdy nás “brzdí” pouhá lenost a nedostatek disciplíny.

V prvním případě je to naprosto jasné, že každý máme jinou laťku, někdo pracuje s krystaly proto, aby měl krásný život plný lásky, hojnosti a zdraví. Někdo chce dostáhnout nejen této mety, ale chce rozvinout potenciál svého těla, duše i ducha na maximum. Obě tyto cesty jsou v pořádku a rozhodně není ani jedna z nich méněcenná.

Druhý případ je vlastně zapeklitý mnohem více. Protože možnosti, jak spolupracovat s krystaly jsou velmi široké, ale my lidé jsme velmi vynalézaví a umíme si najít výmluvu na cokoliv. Tak třeba takové čištění energetického pole. Není nic jednoduššího než si každý večer před spaním vyčistit třeba selenitem auru od všech energií, které jsme v průběhu dne nasáli, třeba z pochybného článku na internetu, při nákupu, nebo třeba sebou vytvořené disharmonické emoce. Když toto budeme dělat každý den, tak i kdybychom pro sebe nic jiného nedělali, doslova nám to změní život k lepšímu. Tento pravidelný úkon nám pomůže udržet si vyšší vibrace, takže budeme vše vnímat z mnohem příjemnější perspektivy, lépe se nám bude dařit ve vztazích, v práci a na zdraví to taky bude poznat.

A takových drobných úkonů, které zcela konkrétně dokážou zlepšit náš život je mnoho. A nejen to, můžeme díky krystalům rozvíjet svůj duchovní potenciál. Má to však jeden háček a kdo z vás trpí leností, rád lže sám sobě či radši věří bludům o tom, že stačí si požádat (případně být otevření všemu) a schopnosti nám přilétnou samy jako pečení holuby, ať už radši dál nečte. Všechny akce, které podnikáme nejen při práci s krystaly, totiž slouží primárně jako přesvědčovací technika pro naši mysl. Když přesvědčíme mysl a ta svými pochybnostmi ustoupí, výsledky se dostaví. Když ji nepřesvědčíme, účinky budou slabé či žádné. Jistě jsou mezi námi mistři, kteří se z fleku dovedou otevřít, integrovat energie na které pomyslí (nejen různých krystalů). My ostatní musíme stále dokola zdokonalovat své tělo, duši a ducha, přesvědčovat svou mysl o tom, že možné je vše. A nemluvím o placebo efektu krystalů, tedy že když přesvědčíme svou mysl, tak to bude fungovat. Ale když přesvědčíme svou mysl, že to funguje, dovolí nám se energii krystalů otevřít a my můžeme čerpat z jejich moudrosti (pasivní spolupráce), či je programovat na konkrétní účely (aktivní spolupráce).

Takže pokud věříte tomu, že stačí se otevřít, je na čase si uvědomit, že možná jen nechcete (nebo se bojíte) v tomto životě udělat nějaký zásadní skok. A je to v pořádku. A pokud cítíte, že disciplína u vás vázne, zkuste si najít takovou cestu, která pro vás bude příjemné a motivační, případně začněte pracovat s krystaly, které vám disciplínu vlijí do žil (citrín například), v ideálním případě disciplínu označíte nadšením a sami sobě nebudete stát v cestě.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická