Purpurit

Purpurit

Barva purpuritu naznačuje, že tento fešák je odborník na záležitosti korunní čakry. Jeho léčivá energie má velmi uklidňující účinky a když s ním zkusíte chvíli pracovat, velmi rychle přijde uvolnění na všech úrovních. Díky své vnitřní krystalové mřížce vede energie tak, aby dokázal vyčistit různé bloky a uvolnil až příliš ztuhlé části našeho energetického pole. Patří tedy mezi čističe zátěžové energie, která nám brání v rozletu, rozvoji a nedovoluje nám využívat svůj potenciál, ani ho posouvat a rozšiřovat. Pozitivní vliv má také na nervovou soustavu, uklidňuje podrážděné nervy a je vhodný pro úzkostné povahy, které podráždí kde co.

Pokud chcete na vlastní “kůži” vyzkoušet, co purpurit umí, doporučuji jej buď přiložit ke korunní čakře, případně vzít do ruky či dát na krk ve formě šperků nechat do sebe skrz něj proudit energie (nejúčinnější je jeho energii do svého pole i fyzického těla vdechovat a směřovat přesně tam, kde ji mít chceme, případně jím plnit celé energetické pole). Když se jeho energie ve vašem poli zhustí, pocítíte radost až slast (což umí všechny kameny, které pracují s korunní čakrou). Takto léčivá energie začne postupně rozpouštět zablokovanou energii, která vám bránila přijímat inspiraci, podporu a lásku z vyšší čaker i z vyšších sfér. Purpurit se postupně vpije do všech zapomenutých zákoutí a bude jemně a důsledně rozpouštět a léčit. Ačkoliv je to kámen vyšší vibrací, je velmi jemný a není třeba se bát nějakých výrazných dramat.

A kdy ho tedy zvolit jako průvodce?

  • cítíš se být na vše sám a oddělený od své duše? Máš zlost či cítíš smutek, že nemáš nikoho, kdo by tě chápal? Vstup do mé energie a já ti pomůžu opět ucítit propojení s celým bytím.
  • usadil se v tobě strach, že něco nezvládneš, nebo že je život příliš nebezpečný a těžký? Dovol mi vnést do tvého vědomí lehkost, která je ti stále dostupná, ale které jsi se uzavřel a radši se stále dokola přesvědčuješ o tom, že život je dřina.
  • chceš udělat posun ve svém vědomí a otevřít doposud zavřené dveře? Pomůžu se ti na tento krok připravit, vyčistím vše, co ti brání integrovat větší dávky energie (informací) a pomůžu ti být připravený, až přijde ten správný čas.