Krystalové mřížky – Síla usměrněná energie

Krystalové mřížky – Síla usměrněná energie

Žijeme v oceánu příležitostí, ve kterém se jako vlny jedna za druhou převaluje energie a když její sílu nevyužijeme a nezužitkujeme, roztříští se o pobřeží, nebo jí oceán zase jen tak pohltí. Vše, co potřebujeme ke šťastnému životu, duchovnímu rozvoji či tvoření máme na dosah, potřebujeme se tomu jen otevřít, vyskočit na vlnu a jet. Zní to jednoduše a taky to jednoduché je, což ovšem neznamená, že to je snadné. Je mnoho metod, jak najít tu správnou vlnu a využít její hybnosti, tvoření krystalových mřížek je jedna z nich.

Tvorba krystalových mřížek je o usměrňování energie. Je to způsob, jak uchopit svou moc, tvořivou sílu a z oceánu nekonečných možností vytvořit cosi konkrétního a jasně definovaného. Skrze mřížky můžeme poznat svou vlastní sílu a používat svou vůli k vědomé kontrole a usměrňování změny. Nejen v tomto světě totiž platí, že buď my sami formujeme jak sebe, tak svou realitu obecně, nebo cosi formuje nás (a naši realitu). Buď ovlivňujeme, nebo jsme ovlivňováni. Je potřeba dokázat obojí – nechat se ovlivňovat a formovat tím, co je pro nás prospěšné či ovlivňovat či formovat to, co je potřeba přetvořit či vytvořit znovu a lépe.

Při práci s krystalovými mřížkami (a krystaly obecně) není třeba mít vše nastudované, znát účinky každého krystalu a dokázat je dokonale a bezchybně kombinovat pro patřičný výsledek. Je důležité hlavně začít, třeba jen vyjádřit záměr, že na sobě chceme pracovat a naučit se svou moc používat. Tvořit mřížky není složité a pro mnohé je to zcela intuitivní proces, při kterém můžeme následovat vedení svého vyššího já, jiní zase tvorbu pojímají více vědomě a přesně ví, proč jakou mřížku dělají.

Když tedy chceme začít hned teď, co k tomu potřebujeme?

  • dva a více krystalů – už dva spolu umí vytvořit cosi víc, než zvládne jen jeden, takže začít můžete skutečně jen s tím, co máte doma právě teď.
  • záměr – naprostý základ, bez kterého v celém bytí nevznikne vůbec nic. Buď svůj záměr máte vědomě uchopený, nebo ho má uchopený vaše vyšší já a intuicí vás k němu vede.
  • důvěra – ačkoliv víra samotná trvale nestačí, na začátku je třeba mít důvěru v sebe i celý proces, která se dříve či později promění ve zkušenost. Zkušenost, která vám ukáže, že “to” skutečně funguje. A čím více zkušeností, že “to” skutečně funguje budete mít, tím více se dokážete procesu otevřít (a tím větší jízda to bude).

Všechno ostatní přijde časem. Když se do mřížek s nadšením pustíte, tak můžete očekávat, že se u vás doma začnou krystaly nekontrolovaně množit (no dobře, budete si je nadšeně kupovat) a možná i začnete vyrábět podložky pod mřížky a zjistíte, že ve vás dřímal umělecký talent. Postupně začnete více a více pronikat do světa krystalů a jejich energií, budete přesně vědět, které kombinace vám dělají dobře a které s vámi nic nedělají. A co je nejlepší, začnete prozkoumávat svou tvořivou sílu a zjišťovat, čeho všeho jste schopní, a to myslím jen v tom nejlepším. Témata, na která můžeme mřížky tvořit jsou totiž omezená jen tím, co si dokážeme představit.