Krystaly pro hojnost

Krystaly pro hojnost

V dnešní době, kdy vše zdražuje neuvěřitelným tempem mnoho lidí řeší hojnost a také svou schopnost si ji udržet. Většinou jsou zelené a žluté kameny označené nálepkou “přináší do života peníze”. Svým způsobem to pravda je, ale každý to dělá jinak faktem je, že nám jako vedlejší efekt práce na sobě mohou peníze přinést i úplně jiné kameny, než jsou zelené a žluté. Pro zvýšení energetických toků na našich účtech je vždy potřeba pročistit či více posílit pupeční čakru, což ty žluté minerály umí, zelené zase pracují s čakrou srdeční a solárem a pomáhají nám tak lépe zhmotňovat si to, co si přejeme mít.

Jak tedy jednotlivé druhy minerálů dokážou zlepšit naši finanční situaci? Každopádně si zvolený buď berte do meditace, případně noste co nejvíce u sebe.

  • citrín – může vám ukázat nové způsoby, jak peníze získat, případně kde je ušetřit. Když se na něj naladíte, otevře vám oči, třeba uvidíte, že máte před sebou něco, na co jste dříve nedokázali zaostřit. A rozhodně počítejte s tím, že vás bude prohánět, když to bude potřeba, možná se pár týdnů ani nezastavíte, ale výsledek vždy stojí za to.
  • tygří oko – pomůže vám v první řadě dovolit si brát to, co je vaše a co vám dávno patří. Pokud víte, že svou energií plýtváte někde, kde se vám vůbec nevrací, sáhněte po tygřím oku a ono už se tomu podívá na zoubek. Je skvělé též v případě, že chcete v práci požádat o zvýšení platu, bývalého manžela o zvýšení alimentů na děti či chcete nastavit nový ceník své práce, pokud pracujete sami na sebe.
  • žlutý kalcit – velmi jemně doladí vaši pupeční čakru, v jeho energii vás mohou napadat nové myšlenky, doslova můžete vidět sebe samé, jak už ke zlepšení finanční situace došlo a když s ním budete pravidelně meditovat, natolik nasáknete energií hojnosti, že se vám brzy začne i na fyzické úrovni zhmotňovat.
  • pyrit – ukáže vám, jak dosáhnout zdravé sebeúcty, takže přestanete vyzařovat energie, ve který vám pouhé přežití stačí a budete zářit zlatou sluneční energií, která je podstatou hojnosti.  S pyritem v energetickém poli budete přesně vědět, co dělat i co nedělat, abyste se cítili náležitě ohodnocení jak finančně, tak i jinak.
  • heliodor – pracuje intenzivně se solárem, a tak nám pomáhá ve zhmotňování svých vizí a přání. Znáte ten stav, kdy se bojíte o cokoliv požádat, protože nechcete být odmítnutí nebo si potvrdit, že nejste hodni? S heliodorem se požádat o cokoliv bát nemusíte a pamatujte, požádej a bude ti dáno!
  • peridot – průvodce dospělým a zralým chováním peridot nám pomůže přestat naříkat, litovat se či čekat, že se něco změní samo, nebo nás někdo (autorita, rodič) zachrání. V energii peridotu sami přiložíme ruku k dílu a jsme ochotní vidět, co je třeba. Pročistí zablokovanou energii, uvolní toxickou zátěž v oblasti soláru a naše tvoření reality dostane pořádný odpich.

Další minerály, které nám v oblasti hojnosti mohou pomáhat jsou třeba vltavín, pouštní lybijské sklo, zelený turmalín, aventurín, žlutý skapolit, síra, čmelákový jaspis a mnohé další.