Jak začít…

Jak začít…

Když začínáme s krystaly pracovat, může se zdát, že je toho moc. Moc informací, moc možností, moc věcí, které chceme konečně začít řešit. Jak tedy úplně jednoduše začít? Zvolte si jeden krystal, ke kterému vás srdce nejvíce táhne, buď z těch, co už máte doma, nebo využijte tuto příležitost a sežeňte si nový 🙊. Skrze své srdce se s ním propojte a požádejte ho o vedení.
Takhle jednoduché to je. Vlastně jde o to propojit krystal se svým záměrem pracovat na svém osobním a duchovním růstu za podpory energie krystalů.
Začátek cesty spolupráce s krystaly skutečně jednoduchý je, tímto způsobem krystaly otevřou bránu a vy můžete vykročit na velmi dobrodružnou cestu, která už tak jednoduchá být nemusí. Protože se často začnou dít věci, které moc příjemné nejsou. Protože občas se na to chceme vykašlat a žít tak jako dřív. Protože když chceme něco nového získat, něco starého musíme opustit.
PS: začátek práce s krytaly není totožný s tím, že je léta sbíráte a opečováváte. Začátek znamená, že se jejich energii skutečně otevřete a začnete naslouchat.