Prehnit

Prehnit

Život je změna a změna je život. Všichni to víme, a přesto změny nebývají pro většinu lidí příjemné. Nebo ne každá změna. A i když víme, že se blíží a že jen nutná, stejně se nám do toho nechce. A někdy se nám nechce až tak moc, že si ve vnějším světe tvoříme “synchronicity”, které nás utvrzují v tom, že do změny jít nemáme. Pokud ale dokážeme být sami k sobě upřímní, tak víme, že změna je nevyhnutelná a setrvání v současném stavu je neudržitelné, protože by nám to přineslo nejen stagnaci, ale často třeba i tělo začne dříve či později somatizovat naší zablokovanou energii. A pro tyto případy, kdy se bráníme udělat krok v před je skvělým průvodcem prehnit.

Prehnit patří mezi minerály s kosočtverečnou mřížkou, takže je specialistou na čištění bloků, strachů a v jeho “moci” je pomoci nám pohnout se z místa. Pokud tedy stojíme na rozcestí a víme, kudy jít, jen se bojíme nejistoty, dobrodružství a často i svobody, prehnit nám pomůže rozpustit obavy a pochybnosti. Kdykoliv váháme, kudy vede ta správná cesta (kudy proudí víc energie, která s námi ladí), můžeme požádat prehnit o pomoc. Doporučuji si ho přizvat ho k meditaci, vizualizovat si současný stav a prodýchat srdeční čakru energií prehnitu. A pak si vizualizovat novou cestu či volbu a udělat totéž, tedy prodýchat srdce energií prehnitu (nových cest může být více). A pak jen sledujte, kudy teče víc životní energie, radosti a lehkosti. Která z cest je pro vás schůdnější, která vám dá víc svobody a radosti ze života. A pozor, to neznamená, že na této cestě bude méně “věcí” k řešení či že nutně musí být tou snadnější.

Kdy tedy pozvat prehnit do svého života?

  • nevíš, co je tvůj další krok, ale víš jistě, že na místě zůstat nemůžeš? Pozvi mě do svého života a pomůžu ti udělat si jasno v tom, co chceš a kam se vydat.
  • máš před sebou rozhodnutí a nechceš se ani unáhlit, ale ani stát na místě? Dovol mi ti ukázat potenciál tvých možností. Volba pak už bude jen na tobě.
  • chceš udělat posun a jít vstříc “svému osudu”, ale stále máš pochybnosti, zda je tvé rozhodnutí správné? Dovol mi pročistit tvé srdce a změnit tvůj náhled na realitu.