Titanit – Průvodce růstem

Titanit – Průvodce růstem

Titanit, nebo taky sfén patří mezi krystaly, které z našeho nitra umí na povrch vytáhnout nejen naší skutečnou podstatu, ale také schopnosti a sílu. Ne, žádný krystal tuto práci neudělá za nás, ale může nám pomoci na naší cestě ke svému lepšímu (skutečnému) já. Titanit může mít více barev, od zelené přes růžovou až po černou, všechny ale pracují na podobném cíli. A tím je změnit naše nastavení a posunout náš život o level výš. Protože titanit není úplná superstar mezi krystaly, kterou má doma každý a ani není běžně k mání v obchodech, na první pohled nezaujme úplně každého, ale dle mého by jen potřeboval lepší PR, neb je to skutečně skvělý průvodce růstem jak fyzickým (zlepšuje regenerační schopnosti), tak i růstem životním.

Protože nám titanit pomáhá vyladit “formu”, tedy stát se lepší verzí sebe samých, můžeme s ním pracovat v případě, když potřebujeme zlepšit své “vůdcovské” schopnosti, tedy řídit nejen ostatní lidi v rámci své profese, ale spíše bych řekla, že nám pomáhá lépe řídit svou vlastní energii, zaměřovat svou pozornost tam, kde jí je skutečně třeba a účinně tak modelovat svou realitu. Je to také skvělý kámen, když potřebujeme pracovat na svém fyzickém těle a jeho regeneračních schopnostech, protože pomáhá opravovat to, co není “zdravé” a zrovna tak pomáhá v růstu rostlinám, a to jak pokojovým, tak i těm venkovním (divokým i zelenině). Ale to vše umí právě proto, že nám pomáhá lépe “záměrovat” a lépe vnímat to, co je potřeba dělat či naopak nedělat.

Kdy tedy po titanitu sáhnout:

  • potřebuješ v sobě najít svou nejlepší verzi? Cítíš, co v tobě je, ale zatím se ti nepovedlo to dostat na povrch? Pozvi mě to svého života a pomůžu ti na tom zapracovat.
  • chceš harmonicky a souměrně růst? Chceš mít v souladu tělo, duši i ducha? Jsem připravený ti ukázat, jak na to.
  • máš dostatek životní energie, abych mohl realizovat své vize, ale neumíš jí dobře směrovat a řídit? Naučím tě, jak zaměřit svou pozornost a neuhýbat z cesty.
  • cítíš se být příliš unavený, zraněný či zlomený na to, abys ve svém životě něco měnil? Pomůžu ti zahojit zranění vnitřní i vnější a povedu tě od slabosti k síle.

Pokud máte o titanit zájem, můžete ho najít v mém e-shopu v podobě šperků.