Velké tajemství z krystalové říše

Velké tajemství z krystalové říše

Dnes vám povím o jednom tajemství, které mnozí znají, ale nechávají si ho pro sebe. Možná vás moc nepotěší a možná naopak pro vás bude úleva to vědět. My lidé máme tendence vše komplikovat, romantizovat, tvořit iluze, aby všechno bylo přitažlivější a někdy i záměrně složitější a hrstka vyvolených se mohla na té iluzi pěkně povozit. Komunikace s krystaly, vnímání jejich energie a schopnost s nimi spolupracovat není postavená na tom, co vidíme. Rozhodně při práci s krystaly nejde o to:

  • vidět krystaly jako humanoidní bytosti
  • při doteku vidět v záplavě světla hologram, který mi cosi říká
  • být v jejich energii vševědoucí a všemocný
  • umět okamžitě vše aplikovat do života a žít dokonalý (iluzorní) život krystaly osvícené bytosti
  • zvládnout regresi do minulých životů a poznat každého člověka, kterého potkáme už z minulosti
  • být jasnovidný
  • být jasnovědný
  • dokázat dělat zázraky na počkání
  • ….

Je toho mnohem více, ale není třeba tu vše pojmenovat. Proč tohle píšu (opět)? Protože občas narazím na lidi, kteří tvrdí, že už s krystaly nepracují, protože už jsou za touto fází. Nechci tvrdit, že každý nutně musí pracovat s krystaly, aby se pohnul z místa a mohl ve svém životě dospět a duchovně vyrůst. Ale tvrzení, že už jsem za krystaly je z mé zkušenosti známkou toho, že ten dotyčný s nimi nikdy nepracovat, respektive dělal to tak neefektivně, že se vydal jinou cestou. A i to je naprosto v pořádku. Ale není v pořádku ze své slabiny dělat cnost.

Krystaly a jejich moc je součástí obrovské vesmírné síly, její součástí je i naše Země a vše živé, co existuje (ano, krystaly už i dnešní věda začíná považovat za živé bytosti). Povyšovat se nad tyto mocné bytosti je zbytečné, stejně jako dělat z nich božstva.

Pokud si říkáte, jak si můžu být tak jistá tím, co píšu, tak vás ujišťuju, že můžu. Protože znám mnoho lidí, kteří s krystaly a jejich energií skutečně pracovat umí, jen to o sobě netrousí na sociálních sítích či o tom netočí videa. Dělají ve svých životech obrovské skoky a změny, rostou, poznávají sami sebe a své schopnosti. A ano, hlavní podíl těchto pokroků je na nich, bez jejich záměru, disciplíny a nadšení by se nestalo vůbec nic, protože krystaly tu práci za nikoho samy neudělají. Ale bez krystalů by jejich cesta byla jiná, pomalejší, možná namáhavější, a hlavně nudnější a ochuzená o naše barevné krystalové přátele.

Ráda bych zde označila všechny ty, o kterých mluvím, ale vy víte ♥.

Přeju vám všem, kteří hledáte sami sebe, hledáte cesty, jak se ke krystalům přiblížit, abyste našli společnou řeč a na krystaly a jejich jemné vedení se dokázali napojit. Pak nebude nikdo uražený tím, že to nefunguje a nebude nad spolupráce s krystaly ohrnovat nos.

A pokud chcete na této cestě mou podporu, můžete se přihlásit do některého kurzu či workshopu.