Kurz spolupráce s krystaly 1. – úvod

Kurz spolupráce s krystaly 1.  – úvod

Krystaly jsou úžasné vědomé bytosti, které mají svoje vědomí v jiné dimenzi. S jejich vnější strukturou se setkáváme každý den, protože jsou všude kolem nás i v našich tělech. Pokud se s nimi vědomě spojíme, můžou nám být v mnohém skvělými průvodci a společníky. I nevědomá spolupráce, tedy když nás třeba přitahuje určitý krystal a tak si ho pořídíme domů nebo třeba ve formě šperku má na nás veliký vliv, ale když se nám podaří navázat komunikaci a spolupráci prohloubit, můžeme s jejich pomocí upevnit hmotný projev svého těla, lépe udržovat harmonické vibrace své vlastní i třeba svého domova, krystaly nám mohou pomoci udržet frekvence sjednocené srdeční čakry, léčit fyzické, emoční i mentální tělo a mnoho dalšího.

V tomto kurzu se postupně seznámíme s částí z mnoha způsobů, jak komunikaci navázat, jak léčit fyzické tělo své i druhých lidí, jak krystaly programovat, ukládat do nich energii a znovu ji získávat, harmonizovat svůj životní prostor, jak s jejich pomocí minimalizovat vliv nepřirozeného elektromagnetického záření, čistit svoje těla a mnoho dalšího.

 

Základní charakteristiky krystalů a drahokamů

Krystaly lze definovat nejen podle jejich složení či typu krystalické mřížky, ale také podle jejich energetického působení. Ačkoliv není nutné se tímto řídit jako danou a neměnCosmic Healing Crystals - Deep space background with stars, suns and planets with a selection of multicolored tumbled healing crystals at the front and plenty of copy space abovenou záležitostí, můžeme rozlišovat krystaly podle jejich polarity na receptivní, projektivní a smíšené.

Receptivní krystaly obsahují více ženskou polaritu, jsou přijímající, pasivní, dokáží absorbovat záření, vibrace či to, co chceme do nich „odložit“, působí očistně a je z nich cítit láskyplné vyzařování. Je vhodné je nabíjet na měsíčním světle. Patří mezi ně například achát (některé barvy), ametyst, tyrkys, olivín, růženín, chryzopras, jadeit, měsíční kámen, jaspis, turmalín, smaragd, sůl a mnoho dalších.

Projektivní krystaly jsou mužské polarity, jsou aktivní, dodávají energii, vůli, sebedůvěru, jsou vhodné k doplnění energie, jsou vhodné k aktivní práci. Nabíjíme je na slunečním světle. Patří mezi ně například rubín, karneol, obsidián, jantar, hematit, tygří oko, obsidián, sluneční kámen a mnoho dalších.

Krystaly dvojí polarity mají vyzařování ženské i mužské polarity, můžeme je tedy použít jak k práci pasivní, tak i k aktivní. Nabíjet je můžeme podle toho, k jaké práci je používáme, tedy na slunci a pod noční září luny a hvězd. Patří mezi ně záhněda, fluorit, opál, křišťál a mnoho dalších krystalů.


Related Posts

On-line Kurz Spolupráce s krystaly II. – techniky spolupráce pro duchovní rozvoj

On-line Kurz Spolupráce s krystaly II. – techniky spolupráce pro duchovní rozvoj

Cesta spolupráce s krystaly není pouze o obdivu k jejich kráse a pasivním kontaktu v rámci sdílení společného prostoru. Tato cesta je o aktivní práci na sobě, osobním růstu a pokud po této cestě jdeme svědomitě, krystaly v nás nastartují i mohutný růst duchovní. Spolupráce […]

On-line workshop “Detox s krystaly”

On-line workshop “Detox s krystaly”

Náš potenciál, tedy schopnosti, které máme k dispozici často jen dříme a čeká na probuzení. To, co uspává naše schopnosti, sílu i vnímání je energetická zátěž, která obaluje naše čakry, a i když jsou pod touto zátěží často velmi aktivní, přes ten energetický balast se […]