8. Krystalové mřížky

8. Krystalové mřížky

Každý, kdo má doma svou malou či velikou sbírku minerálů z nich většinou nevědomě vytváří mřížky. Třeba jen umístěním pár kamínků na poličku tak, aby vytvářely pěkné zákoutí, vytvoříme mřížku, která má záměr tvořit vibrace harmonie a krásy a každý, kdo se na ni podívá, tyto vibrace pocítí. Každý šperk tvoří svou mřížku, každé využití krystalů pro léčebné účinky tvoří mřížku.

Krystalová mřížka je generátorem obrovské energie, která může posloužit k realizaci našich záměrů. Dodává jiskru potřebnou k vytvoření energetického víru, který náš záměr zhmotní. Tvorba mřížek je zcela intuitivní záležitostí, každý umí vytvářet z krystalů mřížky, ale přesto pro Vás mám několik tipů, jak na to.

  • Čas – dopředu si ujasněte, na jak dlouhý čas mřížku vytváříte. Jsou mřížky, které tvoříme na pár hodin, některé na týden a jiné jsou trvalé (třeba naše šperky pro dům a zahradu). Podle toho, na jak dlouho mřížku tvoříte, si také zvolte její umístění.
  • Místo – mřížku můžete vytvořit kdekoliv – na jídelním stole, na podlaze (u dlouhodobých mřížek nepraktické), na poličce ve svém meditačním koutku či na oltáři pro obřady a rituály, pokud takový máte. Mřížky lze tvořit i venku třeba na pařezu, velikém kameni či jako trvalou mozaiku na chodníčku v zahradě.
  • Záměr – bez něj žádná mřížka nebude plně funkční. Záměr tvoří program celé mřížky, proto si na něm dejte vždy záležet. Pokud je váš záměr povrchně vytvořen, může se stát, že si vy sami budete jeho vyplnění blokovat vzorci chování a myšlení, které jsou uložené ve vašem nevědomí. Proto když tvoříte záměr, dejte si čas na introspekci.
  • Hlavní bod mřížky – zvolte si takový minerál, který se stane ústředním bodem mřížky, takzvanou kotvou. Tento minerál nemusí být největší ani nejsilnější, jen vás prostě svými vibracemi přilákal.
  • minerály mřížky – kromě kotvy mřížka obsahuje další minerály. Každý minerál, který do mřížky přidáváte, chvíli podržte v ruce, vtiskněte do něj svůj záměr a s láskou a vděčností přidejte do mřížky.
  • Další prvky – do mřížky je možné přidávat i jiné prvky, nežli minerály. Třeba svíčky, květiny, sošky, figurky ze dřeva, větvičky, fotky, vůně, cokoliv, co vás napadne. Tyto doplňky vaši mřížku více přizpůsobí vašim osobním vibracím, navíc vás bude její tvorba více bavit. Z každé mřížky lze vytvořit umělecké dílo.

Krystalové mřížky jsou velmi komplexním, silným a účinným způsobem spolupráce s krystaly. Pokud vás toto téma zajímá více a chtěli byste se naučit konkrétní postupy, připravujeme další materiály o tvorbě mřížek.

Mřížka pro podporu vnitřního ohněTuto mřížku jsem udělala pro podporu živlu ohně, který u sebe v poslední době vnímám jako rozladěný. Je vytvořena z křišťálu, citrínu, granátu, rubínu a turmalínu.

 

 

 

 

 

Mřížka pro harmonizaci čaker

Mřížka pro harmonizaci energie v čakrách.

 

Na našich FB stránkách sledujte fotky mřížek pro různé záměry, které budeme postupně vkládat.


Related Posts

On-line Kurz Spolupráce s krystaly II. – techniky spolupráce pro duchovní rozvoj

On-line Kurz Spolupráce s krystaly II. – techniky spolupráce pro duchovní rozvoj

Cesta spolupráce s krystaly není pouze o obdivu k jejich kráse a pasivním kontaktu v rámci sdílení společného prostoru. Tato cesta je o aktivní práci na sobě, osobním růstu a pokud po této cestě jdeme svědomitě, krystaly v nás nastartují i mohutný růst duchovní. Spolupráce […]

On-line workshop “Detox s krystaly”

On-line workshop “Detox s krystaly”

Náš potenciál, tedy schopnosti, které máme k dispozici často jen dříme a čeká na probuzení. To, co uspává naše schopnosti, sílu i vnímání je energetická zátěž, která obaluje naše čakry, a i když jsou pod touto zátěží často velmi aktivní, přes ten energetický balast se […]