7. Elixír

7.  Elixír

Využití krystalů pro výrobu elixírů je velmi snadné a účinky elixírů mohou překvapit svou intenzitou. Ať už chceme elixír užívat vnitřně, při péči o pleť a vlasy, na zalévání rostlin, praní prádla či třeba mytí auta, voda se stává nosičem vibrací krystalů a změní svou strukturu tak, aby odpovídala vlastnostem, které nám krystaly předávají.

Elixíry tvoříme z minerálů, které mají specifické účinky. Když tedy chci vylepšit metabolismus vápníku v těle, můžu  si udělat elixír třeba z tyrkysu. Pro zlepšení oběhového systému a plodnosti u žen lze použít karneol. A třeba při špatném  trávení využijeme sílu citrínu. Možností je spousta, kameny můžeme vybírat podle intuice nebo podle žádoucího účinku. Jak tedy elixír vyrobit?

  • Očištěný a na slunečním světle či při svitu luny nabitý krystal dáme do sklenice s vodou, do misky či do karafy. Zalijeme vodou a přes noc necháme odstát. Čím déle jsou krystaly ve vodě, tím silnější jsou účinky, ale stačí doba 24 hodin. Pokud jste netrpěliví, či potřebujete síly minerálů využít dříve, stále platí, že lepší hodinu tvořený elixír, než nic.
  • Ne všechny minerály můžeme nořit do vody, protože jí nemají rády (nebo jsou toxické, což nemáme rádi zase my). Třeba selenit, pyrit, chalkantit a mnohé další, obecně toxické minerály, obsahují sloučeniny síry či třeba mědi. Takové krystaly můžeme doma mít pro jejich silné účinky vystavené (nebo s nimi můžeme komunikovat pro nás běžným způsobem), ale při výrobě elixíru do vody nepatří. Lze z nich vytvořit elixír nepřímým způsobem, tedy sklenici s vodou umístíme přímo vedle nich. Tak se voda může jejich vibracím přizpůsobit, aniž by se stala toxickou díky jejich chemickému složení. Pokud si nejste jisti, používejte k výrobě elixíru pouze tuto nepřímou metodu.
  • Dříve, než krystaly vložíme do sklenice či vedle ní, je třeba je naprogramovat. Určit záměr, vyjádřit své přání. Poté když elixír pijeme či užíváme k jiným účelům, je třeba to dělat vědomě, připomenout si tento záměr, se kterým byl elixír vytvořen. Voda elixíru tak ovlivní všechnu vodu v našem těle, prostě a jednoduše ji nakazí svými vibracemi. Protože lidské tělo obsahuje kolem 60% vody, jsou elixíry velmi účinné.

DSCF5537


Related Posts

On-line workshop “Detox s krystaly”

On-line workshop “Detox s krystaly”

Náš potenciál, tedy schopnosti, které máme k dispozici často jen dříme a čeká na probuzení. To, co uspává naše schopnosti, sílu i vnímání je energetická zátěž, která obaluje naše čakry, a i když jsou pod touto zátěží často velmi aktivní, přes ten energetický balast se […]

On-line Workshop aktivace energetických center v oblasti hlavy s krystaly

On-line Workshop aktivace energetických center v oblasti hlavy s krystaly

Každý člověk, respektive duše se inkarnuje do těla, které je sice závislé na péči a je velmi křehké, ale v útlém věku nám ještě dává schopnost udržet si své napojení na duchovní světy. Až v průběhu dětství s učíme své tělo ovládat, vidět to, co […]