Pyrit

Pyrit

Pyrit je kamenem s velmi silnou mužskou energií. Ten, kdo se bojí mužské energie a nechce ji přijmout v její plné kráse, bude se pyritu vyhýbat jak to jen půjde. V dnešní době, kdy dochází k velikým změnám mezi mužsko-ženským světem, kdy mění se vzájemné vztahy a dynamika, je pyrit velikým pomocníkem. Pokud přijmete jeho pomoc, přinese vám na jednu stranu velikou úlevu, protože nebudete muset tápat a hledat, jak se svou mužskou energií pracovat (a to platí jak pro muže, tak pro ženy). Požádejte pyrit, aby nasytil vaše energetické pole svými vibracemi.

Pyrit v sobě nese královské vibrace. Zesiluje sluneční energii, kterou dokáže spojit se zemí. Pokud bychom si pyrit představili jako osobu (řekněme pan Pyrit), bude to pohledný muž ve skvělé kondici středního věku. Už má dost zkušeností, není prchlivý, nesoupeří o své místo na slunci, protože sám září jako slunce. Každý, kdo je v jeho blízkosti se cítí dobře, protože pan Pyrit umí každému dodat pocit, že je jedinečný.

Pan Pyrit žije v blahobytu. Má vše, nač pomyslí, protože on nikdy nemyslí na věci, které nechce. Nezabývá se myšlenkami, že by jeho plány nemusely vyjít, nebo že by třeba jeho sny byly nesplnitelné. Vše, po čem touží umí realizovat ve hmotě.

Ačkoliv ne každý otevřeně přizná, že pana Pyrita miluje, nikdo si netroufne udělat cokoliv, co by se panu Pyritu nelíbilo. Má totiž jasně nastavené hranice, které ctí každý. A běda tomu, kdo by je chtěl překročit, to pak umí pan Pyrit být velmi důsledný. V jeho blízkosti vše funguje jak má, protože co si jeho výsost Pyrit přeje, to má.

Také byste chtěli občas zakusit těchto vlastností? Požádejte pyrit, aby vás to naučil. Vezměte si do ruky třeba jen malou kostičku pyritu a požádejte ho, aby vám předal své vibrace. Noste ho u sebe tak často, jak je to jen možné. Sami ucítíte, jak dlouho to bude potřeba, pan Pyrit vám to dá jasně najevo.

 

 

 

 

 

S láskou Tereza Stropnická

 

Tento článek můžete  šířit v neupravené formě s uvedením jména autorky s aktivním odkazem na stránky www.kristalovakomnata.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji.


Related Posts

Pyrit – rytíř v zářivé zbroji

Pyrit – rytíř v zářivé zbroji

Pyrit je známý tím, že pracuje s mužskou, jangovou energií. I jeho nejznámější forma – kostka tomu nasvědčuje. Není to kámen vyšších vibrací, jeho působnost se projevuje přímo ve hmotě (mnohem více než na jemnohmotných úrovních), tedy je to skvělý průvodce pro každodenní život. Tak […]

Krystaloterapie – Rebel či spratek?

Krystaloterapie – Rebel či spratek?

Každý, kdo nechce žít podle mantinelů a pravidel, které nám nastavil někdo jiný, ať třeba rodiče, nebo “systém” jako takový by se dal označit za rebela. Prostě někoho, kdo se neřídí pravidly druhých lidí, jediné, co ho vede je jeho vnitřní hlas a vlastní morální […]