Krystalová mřížka pro harmonii a vnitřní mír

Krystalová mřížka pro harmonii a vnitřní mír

Znáte ten stav, kdy nemáte energie nazbyt a na který nepomáhá ani dvojitá káva, ani tuna karneolu v kapse a vlastně nepománá vůbec nic. V tomto stavu je to stejné, jako byste dostávali transfuzi krve žíly v jedné ruce a druhou rukou by krev opět tekla ven.

Když není aura celistvá, nepomůže nic, nebo jen dočasně. A tak je občas tím nejlepším řešením, než do sebe začneme energii pumpovat horem dolem, zacelit auru a pořádně ji pročistit.

V této mříže je pro opravu porušené aury labradorit, pro její očistu selenit a jako hlavní kámen, který nese záměr celé mřížky (nastolení harmonie a vnitřního míru) celestýn.

S láskou Tereza Stropnická

 

Tento článek můžete  šířit v neupravené formě s uvedením jména autorky s aktivním odkazem na stránky www.kristalovakomnata.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji.


Related Posts

Selenit – strážce čistoty vibrací

Selenit – strážce čistoty vibrací

Jestli existuje kámen, který dokáže jako most spojit svět hmotný a světy jemnohmotné, je to selenit. I jeho struktura vypovídá o tom, že dobře vede energie, tak jako všechny “vláknité” kameny s rýhováním. Dokáže předávat energie oběma směry, tedy z jemnohmotného do hrubohmotného světa a […]

Krystaloterapie – Práce se záměrem

Krystaloterapie – Práce se záměrem

Mezi minerály jsou odborníci, kteří dokážou například velmi účinně čistit jak od mentálních programů, tak od nežádoucích energií. Aby to pro nás mohli udělat, je nutné to takzvaně zamýšlet, tedy mít takový záměr. Naše vlastní aktivita je nejen žádoucí, ale nezbytná, tak jako ve všem. […]