Elestiální křemeny – spojovatelé civilizací

Elestiální křemeny – spojovatelé civilizací

Elestiální, nebo také skeletální křemen (křišťál, ametyst, záhněda, citrín, růženín..) je na první pohled úplně jiný než ostatní typy křemenů. Nemají zaměřenou energii určitým směrem, jako třeba laserová hůlka, protože se skládají z mnoha menších spojených krystalů, které mohou růst vedle sebe, nebo třeba na jednom větším krystalu.  Trochu připomínají čip, což naznačuje jejich schopnost přenášet informace “po síti”. Kam tato síť vede už záleží kus od kusu.

Jednu věc mají všechny elestiály společnou – můžeme skrze ně komunikovat s jinými civilizacemi, nebo chcete-li, dimenzemi. Nejčastěji se říká, že s andělskou říší, ale to jen proto, že slovo anděl je pro většinu lidí přijatelnější než třeba mimozemšťan. Skrze různé druhy elestiálů se totiž můžete napojit na rozličné mimozemské civilizace. A k čemu že nám takové spojení může být užitečné?

  • Tak například můžete s tímto krystalem zesílit informační kanál, skrze který lze s danou civilizací komunikovat.
  • Můžete k sobě pustit léčivé energie, jak pro vaše fyzické tělo, tak i pro těla jemnohmotná.
  • Skrze elestiální křišťál můžete nabíjet cokoliv si představíte (šperky, jídlo, svou tvorbu…) energií z jiných světů, pokud cítíte, že vás podpoří, tak doporučuji.
  • Můžete změnit své vibrační nastavení a tím změnit celý svůj život, například přeladíte svůj strach na důvěru, pocit viny na přijetí a podobně.
  • Nemusíte od něj chtít nic konkrétního, když se jen uvolníte, elestiál vás naladí na mnohem vyšší vibrace, než jaké panují zde na Zemi a naplní vás bezpodmínečnou láskou, radostí a mírem.

Pokud patříte mezi lidi více než opatrné, kteří umí na každé řešení najít problém, dopředu říkám, že kameny samy o sobě mají vysoké vibrace a nejsou napojeny na nízké bytosti, které by vám chtěli škodit, brát energii či vámi manipulovat. Elestiální křemeny jsou vždy napojeny a velmi vyspělé civilizace, které nám nic nevnucují, dokonce ani svou lásku a pomoc. Je na nás, zda se budeme chtít napojit na jejich energii a pomoc.

Elestiály mohou být katalyzátory velkého duchovní růstu a otevřou ve vás hloubky dříve netušené. Pomohou vám rozplést staré karmické záležitosti, které vám brání ve vývoji. Doporučuji je “používat” při meditaci, při nočním rozjímání v čase, kdy tělo spí, nebo třeba při seminářích (například ženské kruhy). Dostanou vás velmi snadno tam, kam byste se bez jejich ochrany a laskavé energie báli vydat, budou vám oporou, budou vám dodávat pocit klidu a důvěru v procesy, které ve vás otevřou.

 

Křištálová komnatyS Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická