Apofylit – brána do akáši

Apofylit – brána do akáši

Název apofylitu vychází z řečtiny a naznačuje mnohé nejen o jeho fyzických vlastnostech. Když se apofylit zahřeje, má tendenci se “loupat”, protože vysychá (obsahuje relativně velké množství vody). Krystal apofylitu se vlastně skládá s malých “komůrek”, které jsou spojeny v jeden celek. Apofylit patří mezi kameny vyšších vibrací, jeho přítomnost může nastartovat mohutnou osobní i duchovní transformaci a růst. Vysoko vibrační kameny obsahují velké množství světla a jejich účiny jsou vždy silně transformační! Apofylit nás mimo jiné učí, že vše má mnoho vrstev a je jen na nás, na kterou vrstvu se zaměříme, kterou se necháme pohltit a ve které se budeme pohybovat.

Apofylit je kámen, skrze který můžeme mít přístup do elementu éter, který obsahuje akášistické záznamy. V éteru je možné nejen číst minulost či pravděpodobnou budoucnost, ale také měnit příčiny a tím i to, co se teprve stane. Pokud tedy chcete vědomě tvořit svůj život, apofylit je jedinečným pomocníkem, nástrojem a učitelem. Když si vezmete do ruky apofylit, (pokud jej máte ve formě pyramidy, tak doporučuji dát na třetí oko a větší kousek můžete dát ke korunní čakře) požádejte ho, aby Vám ukázal všechny vrstvy situace, ve které se nacházíte a kterou chcete pochopit či vnímat jinak. Některé situace totiž dokážeme vnímat jen ze svého úhlu pohledu a možná i z pár dalších, ale konečné důsledky vnímat už nedokážeme. Apofylit nám je může ukázat.

Apofylit díky výše popsaným schopnostem aktivuje a otevírá všechny čakry, protože když dokážeme chápat a přijímat to, co prožíváme v plné celistvosti, posílí to naši důvěru ve své vnímání, ve své konání a cítění. Pokud tedy chcete více zapracovat na svých čakrách a celkově na svém éterickém těle, apofylit je úžasným průvodcem. Pokud se s ním chcete blíže seznámit, zde je jeho poselství:

  • Jsem koncentrovaným světlem, ukážu ti zářivé světlo i temné stíny, připrav se, že už navždy budeš vnímat vše jinak.apofylit pyramida
  • Můžu do tvého života přitáhnout přesně to, co žádáš. V mé přítomnosti žádej jen o to, co doopravdy chceš! Chceš víc lásky? Otevřu tvou srdeční čakru. Chceš pochopit, proč se stále točíš v kruhu? Dovedu tě na jeho počátek a otevřu ti cestu ven! Chceš žít naplněný život? Máš to mít, ale nejdřív se musíš zbavit toho, co tě dusí, brzdí a omezuje v rozletu a já ti ukážu, co to je!
  • Přilož mě na své třetí oko a dovol mi proniknout dovnitř. Rozšířím tvé vnímání, uvolním tlaky v čakře třetího oka, když to bude potřeba. Přestaň tlačit, abys viděl víc, přestaň se snažit a otevři se tomu, co už vidíš. Najdeš v tom vrstvy, které jsi dřívě přehlížel.
  • Pokud nejsi připraven žít moudrost své duše, mé světlo před tebou zůstane skryto. Pokud připraven jsi, pomůžu ti vytvořit silné spojení mezi hmotným světem a tvým vědomím. Připrav se na to, že nic menšího, než realizace světla tvé duše už ti nebude stačit. Už žádné náhražky, už žádné úniky, už žádné masky!
  • Přilož mě ke své korunní čakře a vpustím do tvého pole tak silné energie, že nic nezůstane tak, jako bylo. Dovol mé energii vyléčit tvé tělo, dovol mi přeladit tvou mysl, abys mohl žít život plný zázraků.

Pokud máte s apofylitem nějaké zkušenosti, sdílejte s námi v komentářích ♥.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická