Tělo jako krystalová mřížka

Tělo jako krystalová mřížka

Lidské tělo se skládá z vody a minerálů. Po hmotné stránce v něm nic jiného není. Energetické pochody v něm jej oživují a pohání ho jako dokonalý nástroj pro naše jemnohmotné části. Voda v nás funguje jako dokonalý rezonátor, který zesiluje vibrační frekvence, které do sebe přijímáme. Minerální složení těla je relativně stabilní, všechny minerály, které naše tělo potřebuje se neustále obnovují a doplňují. Když si tedy představíme své tělo jako nádobu s vodou, která je obklopená a propojená s minerály, máme před sebou velmi rozsáhlou krystalovou mřížku. Když se naučíme tímto “systémem” pracovat, můžeme vyladit svůj zdravotní stav a dosáhnout maximální vitality.

Když začneme vodou, která tvoří rezonátor, jistě víte o její schopnosti přejímat vibrace ze svého okolí. Voda naprosto dokonale kopíruje energetické nastavení, jímž je obklopena. Ona sama je médium, které zcela bezpodmínečně přijímá cokoliv, co přichází. Když tedy necháme vše pouze na ní (potažmo ženské energii), přijmeme do sebe vše, co přichází bez jakéhokoliv hodnocení, ale též bez jakéhokoliv výběru. Kvalitu vnitřní vody ovlivňují tedy jak naše emoce, ale také jídlo, které do sebe vkládáme.

Minerály v našem těle jsou sice organicky vázané v různých tkáních, přesto je to pořád minerály. Ty stejné, které si kupujeme či sbíráme, hýčkáme doma a energeticky s nimi pracujeme. Proč totéž neděláme s vlastním tělem? Možná je na čase to změnit a k tělu přistupovat více než jako k pevné hmotě spíš jako k energii. Jak tedy pracovat s minerály v našich tělech?

  1. přímá komunikace – tak jako komunikujete se svými krystaly, tak jako se na ně ladíte, stejným způsobem komunikujte s minerály v těle. Můžete je “programovat”, můžete je rekalibrovat (nabíjet), můžete je čistit skrze tělesnou vodu a dále můžete postupovat jako v bodě 2, jen bez kamenů.
  2. komunikace skrze krystaly – vylaďte stav minerálů ve svém těle skrz krystaly. Například stav Vašich kostí pomocí kalcitu, stav Vaší pleti pomocí křišťálu, zuby
    Hematit
    Hematit

    fluoritem, kalcitem a apatitem, krev a cévy pomocí hematitu… Možností je mnoho, doporučuji postupovat takto: pro podporu cévního systému (křečové žíly například) si vezměte hematit, může být v podobě třeba náramku či nákotníku, nebo ve formě kamenů. Kameny “naprogramujte”, lépe řečeno se nalaďte na jejich nejvyšší potenciál, který dokáže zharmonizovat cévní systém. Tyto kamínky si položte na místa, kterým se chcete věnovat a představte si, jak kameny splývají s Vaším tělem a jak svou harmonickou frekvencí postupně ladí potřebné partie. Většinou je dobré takto vydržet půl hodiny každý den, dokud neucítíte výsledky. Nebuďte netrpěliví, svou myslí totiž dokážete tělesné minerály opět “zblnout” a uvrhnout do chaosu.  Dovolte svému tělu se zharmonizovat, důvěřujte, že vše půjde tak jak má a netlačte na okamžité výsledky. Jak jsem zmínila v úvodu, i tělo je pouze energií, a tak je třeba jej vnímat – živě reaguje na veškeré energetické pochody kolem něj.

  3. komunikace skrze krystalové mřížky – pokud chcete vyladit jisté tělesné partie, udělejte s tímto konkrétním záměrem krystalovou mřížku a dovolte jí plně se propojit s Vaším tělem jako v bodě 2.
Krystalová mřížka pro zdravé zuby

A teď vše spojme. Vodu i minerály. Dohromady tvoří celek, který se nedá oddělit. Kvalita minerálů v těle (jejich záměr a náboj) ovlivňuje tělesné tekutiny. A samo sebou je ovlivňuje kvalita a vibrační náboj jídla a emocí, které prožíváme. Ač se to zdá nesnadné, je možné krok za krokem celé fyzické tělo zharmonizovat a transformovat. Celý proces může podpořit i pití krystalových elixírů, které ovlivňují tělesné tekutiny a ty následně budou mít silnější vibrace harmonie a zdraví. Pokud si cestu ke zdravému a mladému tělu nezablokujeme mentálními vzorci, například že není možné se vyhnout stresu, že není možné mít po šedesátce pružné a zdravé klouby a podobně, ale naopak minerálům jejich činnost ulehčíme a naladíme se na jejich nevyšší potenciál, který odpovídá nejvyšším možným tělesným vibracím, kterých jsme schopni dostáhnout, uvidíte výsledky velmi rychle.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická