Děti, škola a krystaly

Děti, škola a krystaly

Škola začala a děti, se ať se nám to líbí či nelíbí, se musí hodně přizpůsobit a integrovat do společenství, které škola vytváří. Pro někoho to není problém, některým dětem to může působit stres. Každopádně nervová soustava jede na plno a pokud děti nemají osvícenou školu či učitele, kteří by jim umožnili vypouštět nahromaděnou páru o přestávkách třeba venku na hřišti, dříve či později začne stres vybublávat v různých podobách, od bolestí hlavy, teplot, nesoustředění, problematického chování až po nadměrnou únavu.
Pokud chcete svým dětem trochu pomoci s adaptací, můžete je vyzbrojit pár krystaly.
Ametyst je skvělý pro zklidnění nervové soustavy, lepší soustředění a napojení na celek – děti pak lépe spolupracují s ostatními a jsou méně roztěkané.
Selenit pomůže udržet čisté energetické pole, přeci jen je ve škole hodně lidí naprosto odlišných povah, zvyků a energií. Pokud bude mít dítě k dispozici osobního čističe v podobě selenitu, nebude do svého pole tolik přebírat chování ostatních dětí, bude lépe vnímat samo sebe a své vlastní potřeby.
Křišťál můžeme naprogramovat/požádat o pomoc a péči o pole dítěte, aby se nebálo, bylo samo sebou, a přesto vnímavé k potřebám celku. Aby dokázalo udržet zaměřenou pozornost na učivo a nenechalo se rozptylovat, nebo třeba aby bylo více sebejisté a nedalo se rozhodit nějakým nezdarem.
Dítě můžete vybavit jak krystaly do batohu, tak třeba náramkem z těchto či jiných krystalů. Pro více divoké děti bych volila variantu kameny zašít do batohu, aby je nemohlo vyndat a ztratit, či vrhat po spolužácích. 😹