Krystaloterapie – Jak na ticho před bouří?

Krystaloterapie – Jak na ticho před bouří?

Po celý rok se ve vlnách vynořují období, kdy vše utichne, ani vzduch se nehne. Takové ticho před bouří. Jsou to chvíle, ve kterých se cosi připravuje, cosi nového rodí. Na někoho to působí trochu depresivně, protože v těchto chvílích nemáme vůbec žádnou kontrolu nad tím, co se děje. V těchto obdobích bývá naše psychika více křehká, jsme více otevření jak změně, tak i nepříjemným záležitostem, které se ve světě dějí (a třeba i energetickým útokům).

Proto je v těchto chvílích dobré zvýšit energetickou ochranu, jejíž smyslem je zacelit díry v auře a tak zabránit úbytku energie v záležitostech, na kterých se občas ještě necháme nachytat a nemáme zcela vyřešené. Když totiž zůstaneme úplně otevření ve stavu očekávání změny, snáze se unavíme, snadno nás rozpláče úplná drobnost, naštve nevinná poznámka a podobně. Zacelit energetické pole umí třeba labradorit, měsíční kámen, tyrkys, larimar či kyanit.

A druhá věc, kterou můžeme udělat, je práce s krystaly, které umí doslova a do písmene stáhnout z akáši to, co jsme si pro sebe připravili, nebo spíše to, na co jsme připravení. Můžou to být nové schopnosti, může to být jiné chápání života, nové informace, napojení na nějakou realitu či bytost. V těchto obdobích jsou tyto krystaly obzvlášť silné, jsou to třeba apofylit, skapolit, zirkon, rutil, vesuvian či chalkopyrit.

Z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická