Žlutý hiddenit

Žlutý hiddenit

Žlutá varianta spodumenu (mezi spodumeny patří kunzit a hiddenit), které se též říká triphane, má skvělé účinky na náš solár. Nasadila bych ho na toto energetické centrum po jeho důkladném oprášení za pomoci třeba peridotu či žlutého danburitu. Žlutý hiddenit dokáže na povrch vytáhnout naši vůli a ukázat nám, že používat svou vůli na modelování vlastní reality není nízké ani zavrženíhodné, ale naopak je to pro náš život velmi obohacující.
Žlutý hiddenit nám ukáže, že nemusíme mít obavy používat aktivně sílu svého soláru, protože kdo může svou realitu měnit k lepšímu vlastně toto dělat musí jak pro dobro své, tak i ostatních. Aktivní tvůrčí schopnosti sebou nesou velkou zodpovědnost, a to jak v tom, abychom jich nezneužívali a neškodili druhým, tak v tom, abychom ze strachu z zodpovědnosti radši nepřestali tvořit a měnit svou realitu k lepšímu.
Když tedy budete chtít nasadit svému soláru rehabilitace a pořádně ho vypucovat, zkuste si každý den tak na půl hodiny na solár položit žlutý hiddenit dovolte mu pracovat. Samozřejmě jako vždy upozorňuji že je nutné se jeho energii otevřít, případně si jeho energií solár prodýchávat (to nese nejsilnější účinky).

Related Posts

Hiddenit a kunzit – Nejčistší podoba lásky k životu

Hiddenit a kunzit – Nejčistší podoba lásky k životu

Hiddenit a kunzit jsou krystaly, které z nás umí vydolovat lásku v její nejčistší podobě. Ono je těžké si takový stav vědomí představit, protože si vše umíme představit jen z té úrovně, na kterou jsme vyladění. I když při meditaci jsme schopni naladit se na […]

Krystaloterapie – Test kvality vztahu

Krystaloterapie – Test kvality vztahu

Začátky vztahů bývají opojné a sluncem prozářené. Hormony přesycené tělo ovlivňuje jak naše emoce, které jsou zesílené, tak i mentální schopnosti, které jsou naopak v těžkém útlumu. Co kdyby vám někdo na začátku vztahu dal do ruky kouzelný nápoj, který by vám pomohl prohlédnout přes […]