Danburit – Světelný maják

Danburit – Světelný maják

Danburity jsou kameny, které jsou schopné nám zprostředkovat energii z míst, do kterých má naše duše přístup a ze kterých pocházíme, takže když se jím necháme vést, pocítíme tu úžasnou a léčivou energii místa, kde jsme doma. Jsou to místa, kam chodíte ve snech se učit a odpočívat (pokud nemáme nevědomí zavalené nezpracovanými traumaty), jsou to místa, kde máte aktivní schopnosti, které vaše duše získávala při svých velkolepých dobrodružstvích a vlastně už dávno před nimi. Pokud se vám podaří navázat silné spojení, dříve či později se i vaše schopnosti a talenty projeví v tomto světě. Ačkoli nemám ve zvyku říkat, že něco není možné (nebo někoho varovat a strašit), v tomto případě bych ráda zdůraznila, že na takové dobrodružství musíte být hodně připraveni, protože vám převrátí život vzhůru nohama. Naštěstí kameny vždy ví, koho můžou vpustit a komu mají dát “jen” ochutnat.

Kvůli jejich schopnosti koncentrovat světlo, říkám danburitům světelné majáky. Jsou to od pohledu kameny plné světla, barev a vysokých vibračních frekvencí. Ačkoliv vypadají jako hotová neviňátka či růžovoučké bonbonky, zdání klame. Musím přiznat, že jsem v jistém ohledu nepoznala silnější krystaly.   Když se do nich zahledíte, uvidíte či ucítíte jejich sílu a proud světla, který jimi protéká, a to doslova, protože mají vroubky, což je neklamným znakem vysoké vodivosti (a tím mám na mysli vodivost energií všeho druhu). Když toto světlo pustíme do svého energetického pole, dojde doslova k vypáleních starých a nepotřebných kódů, může se nám změnit způsob vnímání i myšlení. A když budeme s danburitem pracovat dlouhodobě, po intenzivním čištění všeho toxického dojde k stejně intenzivnímu léčení. Když naplníme své energetické pole jeho třpytivou duhovou energií, celé naše bytí postupně změní svůj směr, záležitosti, které nás zatěžovaly se začnou urovnávat a my začneme mít mnohem lepší přístup jak se své energii (kterou přestaneme plýtvat), tak i ke svým schopnostem, které se začnou postupně intenzivně rozvíjet.

  • Jsi připravený na intenzivní změnu, a ještě intenzivnější období růstu, při kterým se budeš muset pustit všech jistot a přeskládat svůj život od základů? Pokud se nebojíš a nemáš potřebu lpět, jsem tu pro tebe.
  • Chceš poznat, kdo doopravdy jsi, bez iluzí, bez růžových brýlí a beze strachu ze své skutečné síly? Vstup do mého energetického pole a já ti odhalím vše, co jsi sám před sebou skrýval.
  • Myslíš si, že jsi schopen ustát všechnu zodpovědnost, která je potřebná k životě bez dětských her, dramat a bez masky, kterou ti navlékl svět, ve kterém jsi přijal hmotné tělo? Pokud ano, můžu tě vzít na cestu do jiných světů.

S danburitem opravdu stojí za to pracovat a dovolit mu trochu nás potrápit a přeskládat co je třeba. Jen doporučuji pustit jeho energii skutečně dovnitř a neopájet se jen jeho blízkostí, která sama o sobě dokáže zamotat hlavu.


Related Posts

Týden s danburitem – lekce světelného majáku

Týden s danburitem – lekce světelného majáku

Danburity jsou kameny, které jsou schopné nám zprostředkovat energii z míst, do kterých má naše duše přístup a ze kterých pocházíme, takže když se jím necháme vést, pocítíme tu úžasnou a léčivou energii místa, kde jsme doma. Jsou to místa, kam chodíte ve snech se […]

Žlutý danburit – Převozník do plné zodpovědnosti

Žlutý danburit – Převozník do plné zodpovědnosti

Žlutý danburit se od svého růžového bratra tak trochu liší. Zatímco růžový danburit většina lidí považuje za lásku velikou, tomu žlutému se radši vyhnou. Zatímco růžový nám dokáže vyčistit srdeční čakru a tím nám okamžitě ulevit od bolesti a nelásky k sobě samým, žlutý pracuje […]