Krystaloterapie – Proč se bojím chtít to, co chci?

Krystaloterapie – Proč se bojím chtít to, co chci?

Jistě znáte stav, kdy máte v mysli i emočně jasně uchopené přání, které chcete realizovat. Nemusí vůbec jí o osobní touhu, může to klidně být něco ve prospěch většího skupiny bytostí (nemusí jít jen o lidi, tak píšu bytosti). Vlastně víte, že stačí udělat jen jeden krůček (spíš stačí zůstat na příjmu), protože už je vše připravené k realizaci, synchronicity běží a vše vám hraje do karet. A vy místo posledního kroku jen otočíte hlavu a děláte, že se nic nechystá a začnete už dávno připravenou věc znovu přehodnocovat a zkoumat své nitro.

  • protože co když tohle nezvládnu…
  • co když mám takovou sílu, že svou vůli ovlivním další lidi a nechci za to být zodpovědná/ý
  • musím brzdit sebe a nechat konat vesmír, ať je zodpovědný radši on
  • je tohle cesta mé duše, nebo rozmazlený vnitřní fracek
  • něco takového jsem si přál/a, ale ta “vnější forma” možná není úplně to pravé pro mě

Pokračovat bych mohla dlouho, ale jistě tyto stavy znáte, a tak se radši pokusíme hledat řešení téhle patologické nechuti být zodpovědný. Možná je to spíš strach než nechuť, protože když sledujeme, jak se realizuje něco, po čem jsme třeba dlouho toužili, většinou to sebou nese i turbulence, které přinesou velké změny, když ne ve vnějším světě, tak v našem vnitřním rozhodně. Je potřeba pustit se toho starého, různých programů, přesvědčení, rozbít nějakou část své reality a znovu jí poskládat.

Když se tento strach ze splnění přání vynoří, je třeba pracovat na srdeční čakře a přijetí toho, co přichází. Rozpustit strach jde za pomoci růžových krystalů, dle jeho intenzity můžeme volit krystaly různých vibračních frekvencí, takže třeba rodochrozit, růženín, rodonit, kunzit, mangano kalcit, kobalto kalcit, danburit, morganit a další. Doporučuji je nosit (jeden z nich stačí) co nejvíce u sebe, nebo si ho tak na půl hodiny a hodinu každý den přikládat na srdeční čakru, pro silnější účinky zkuste energii krystalu skrz dech do srdeční čakry doslova “nasávat”.

Současně doporučuji posilovat solár a pracovat se žlutými či žlutozelenými krystaly a posilovat svou osobnost (jen silná a pevná osobnost dokáže ustát zodpovědnost, čím více zodpovědnosti chceme nést, tím silnější osobnost musíme mít a ustát si to). Takže můžeme pracovat třeba s heliodorem, žlutým fluoritem, žlutým danburitem, žlutým skapolitem či třeba peridotem. S krystaly pracujte stejně jako u srdeční čakry.

Pokud narazíte na hodně silný strach, tak nasaďte nejtěžší kalibr, kterým je topaz a strach s jeho pomocí rozpusťte a pak pokračujte na práci se solárem. Výsledky se dostaví dosti rychle, poznáte do podle chuti otevřít se změně a realizaci vašeho přání nebude už nic bránit.