Krystaloterapie – Jak zpracovat energetické skoky

Krystaloterapie – Jak zpracovat energetické skoky

Během roku průběžně přichází období, ve kterých dochází k mohutným přívalům energie na celou planetu. Bývají to různá “klíčová” období roku, jako jsou třeba slunovraty, ale může to být i kdykoliv jindy. Když toto období nastane, často se cítíme jako ve svěráku nebo hluboko pod mořskou hladinou, kde na nás působí velký tlak a často se tím začneme prát. Pokud máte ve zvyku více řešit a usilovat a méně přijímat, je tato tendence “bojovat” s přívaly energie ještě silnější a většinou to zvládáme ještě doplnit řádnou sebereflexí, hledáním problémů a zrcadel tam kde nejsou a zapomínáme řešit to podstatné – co s tím obrovským množstvím energie, která se snaží skrz nás projít vlastně dělat.

A přitom je to úplně jednoduché, stačí se s tím přestat prát. K tomu můžou pomoci turmalíny, ideálně růžový, pokud je to skutečně až “moc” silné, klidně sáhněte po černém. Vezměte turmalín do ruky, případně si lehněte tak na půl hodiny a hodinu a dejte si turmalíny na energetická centra (nebo jen na srdeční čakru). Skrz dech jeho energií naplňte každou svou buňku i celé své energetické pole. Tam, kde ucítíte silnější potřebu po naplnění touto energií si dejte více záležet a klidně v průběhu dne tuto svou část častěji energií turmalínu prosyťte.

Turmalíny jsou urychlovače různých procesů, dokážou zprůchodnit naše energetické pole a více otevřít přijímání toho, na co jsme připravení. Růžový turmalín na nás v těchto chvílích doslova volá:

“někdy není třeba usilovat, stačí přijmout to, co je připravené”

Kdykoliv máte pocit, že vás doslova drtí proudy energie, vaše nervová soustava je podrážděná a vy začnete hledat problémy tak, kde vůbec žádné nejsou, vzpomeňte si na růžový turmalín, zahalte se do jeho vibrací a uvidíte, že se “problémy” velmi rychle rozpustí.


Related Posts

Skoryl – Mistr rozlišování

Skoryl – Mistr rozlišování

Skoryly jsou asi nejrozšířenější krystaly z rodiny turmalínů. Jak co se týče četnosti výskytu, tak i mezi lidmi. Černé turmalíny jsou známé jak pro své uzemňovací schopnosti, tak i jako ochranné kameny. Jakým způsobem tedy pracují a jak působí na naše energetické pole? Černé turmalíny […]

Krystaloterapie – Rebel či spratek?

Krystaloterapie – Rebel či spratek?

Každý, kdo nechce žít podle mantinelů a pravidel, které nám nastavil někdo jiný, ať třeba rodiče, nebo “systém” jako takový by se dal označit za rebela. Prostě někoho, kdo se neřídí pravidly druhých lidí, jediné, co ho vede je jeho vnitřní hlas a vlastní morální […]