Krystaloterapie – Jak proniknout do minulých životů

Krystaloterapie – Jak proniknout do minulých životů

Na průzkum minulých životů mnoho z nás chodí k regresním terapeutům, na ty známější terapeuty se dokonce čekají veliké fronty. Pokud však dáváte přednost práci v pohodlí svého vlastního prostoru, lze místo služeb terapeutů pracovat s krystaly. Velké množství z nich nám může pomoci se na minulé životy naladit, ale s některými je to přeci jen jednodušší. Ačkoliv může tento způsob fungovat úplně každému, přeci jen bych chtěla zdůraznit, že tento “návod” je určený hlavně pro lidi, kteří na sobě skutečně důsledně pracují už delší dobu, mají pročištěný energetický systém a žádné energetické centrum není výrazně oslabené.

Když chceme podniknout cestu do prožitků, které má v sobě naše duše zapsané, je třeba svou pozornost zaměřit na pupeční čakru. Při práci doporučuju začít celkovou aktivací energetických center, protože už tím se svým vědomím odpoutáme od radostí i strastí hmotného světa. A poté se soustředit už jen na pupeční čakru a nějakou dobu jí naplňovat energií vybraného krystalu. Ideální je použít citrín, žlutý kalcit nebo i pouštní lybijské sklo (článek o něm bude brzo, je to naprosto geniální věcička). Tím “naplňovat energií” mám na mysli vědomě stahovat energii těchto krystalů do čakry, mně se nejlépe pracuje skrz dech, někomu stačí si kameny na energetické centrum přiložit a pracovat se záměrem. Jak dlouho tato příprava potrvá je čistě individuální, někomu bude stačit 10 minut, někdo bude potřebovat půl hodiny či více.

Když ucítíte, že je pupeční čakra řádně aktivní a naplněná energií, vyjádřete záměr prozkoumat některý z minulých životů. Můžete svůj záměr více specifikovat, ale nemusíte. Průzkumu minulých životů se můžeme věnovat nejen kvůli řešení traumat a bloků, ale i kvůli inspiraci a napojení se na životy, ve který se nám dařilo, měli jsme aktivní všelijaké schopnosti, žili jsme ve společnosti, která nám může být dnes vzorem, nebo třeba i na jiné planetě. Konkrétní zadání může vypadat například tak, že chcete vědět, odkud znáte nějakou osobu, se kterou jste se potkali a která je vám blízká. Nebo máte problém v nějaké životní oblasti a chcete se naladit na svou existenci, ve které to pro vás nebyl problém, naopak se vám velmi dařilo.

Pokud vám to nevyjde hned na poprvé, nevzdávejte to, cvičení dělá mistra. Na lyžích se taky nenaučíme jezdit hned na poprvé. Dříve či později se to podaří a časem už nebudete potřebovat ani intenzivní aktivaci pupeční čakry, bude stačit jen zaměřená pozornost.


Related Posts

Co nás čeká v roce 2024

Co nás čeká v roce 2024

Většinou moc nesleduju různé předpovědi na následují rok, kterých je v tomto období všude plno a když tak si velmi vybírám co si přečtu či shlédnu, protože mnoho lidí rádo straší a následně sklízí energii, kterou zaseli. Dnes mi to ale nedá, a i já […]

Kalcit

Kalcit

Svým vyzařováním jsou kalcity velmi jemné a láskyplné minerály, které v našich životech nepůsobí žádné výrazné turbulence. A právě proto jsou vhodné pro ty z nás, kteří chtějí postupovat opatrně a rozvážně. A pro ten zbytek s dobrodružnější povahou jsou vhodné samozřejmě též, protože je […]