Krystaloterapie – Jak zvládnout návštěvy

Krystaloterapie – Jak zvládnout návštěvy

Nejen Vánoce jsou časem setkávání se s lidmi, které moc často nevídáme. Pokud jste introverti, či spíše empati, může vám dělat problém hlavně zvýšená četnost návštěv, které ze zdvořilosti a zvyku “nelze” odmítnout. Samozřejmě máme vždy na výběr bez vysvětlování a výmluv jakoukoliv návštěvu odmítnout, ale někdy to udělat nechceme, a i když se nám tam nechce, stejně vyrazíme. Jakými šutříky je vhodné se vybavit, aby nás to nestálo příliš energie, abychom se i ve společnosti toxické tetičky cítili bezpečně a v nejlepším případě si to i užili?

  • labradorit, měsíční kámen, tyrkys či třeba kyanit nám zajistí ochranu energetického pole, posílí naše hranice a nebude možné se do nich nabourat, vplížit či protáhnout skulinou. Energií zvoleného krystaly své energetické pole pořádně naimpregnujte, třeba skrz dech a poté vyražte.
  • černý turmalín (skoryl) vytvoří účinnou ochranu tím, že zrychlí energetické toky ve vašem poli, takže nebude možné se na vás “napíchnout” a odsávat energii. A současně vám pomůže udržet záměr, s jakým na setkání jdete, tedy užít si to a nenechat se rozhodit.
  • malachit či azuritdoporučuju v případě, že jste odvážní a nechcete návštěvu jen přežít, ale chcete být sami sebou. Tyto krystaly vám pomůžou mluvit od srdce, nepřejít do módu “radši se kousnu do rtu” a říkat věci narovinu.
  • karneol bych sebou brala v případě, že jdu do výborné společnosti, ve které se cítím uvolněně a bezpečně a ve které se chci báječně bavit. Zvyšuje radost ze života, živelnost a ostrovtip, takže bude sešlost jistě podařená.
  • v případě hodně “agresivních” toxických bližních doporučuju rozhodně tygří oko. A k němu pyrit, abyste se nebáli seknout, když je to potřeba.