Zázrak zvaný zaměřená pozornost

Zázrak zvaný zaměřená pozornost

Kdy jindy, než v období Vánoc je vhodná doba na zázraky. Tedy ne že bych pro vás nějaký měla, ale už delší dobu mám pocit, že bych měla o jednom napsat. Není vlastně jen jeden, je jich mnoho, ale podstata všech je stejná. Tím zázrakem je záměr zlepšit svůj život, změnit to, co nevyhovuje a opustit nefunkční přesvědčení a tím “opustit” i vše, co tato přesvědčení tvoří ve vnějším světě. Zní to až banálně, ale protože z mnohými s vás jsem v kontaktu, a to jak kvůli tvoření šperků jakožto energetických zářičů, které pomáhají uchopit a integrovat energie, které uchopené nemáme, tak i s účastníky kurzů o spolupráci s krystaly. Tyto “zázraky”, o kterých mi píšete jsou úžasným potvrzením toho, jak moc je práce s krystaly účinná a efektivní, stačí se do toho opřít a pořádně zaměřit svou pozornost.

Mnoho těch zázraků jsem si vyzkoušela sama na sobě, ale když je člověk uvnitř procesu, tak často nevidí tu velkou změnu, kterou prošel, spíš jen postupnou proměnu. Když mi ale přijde zpráva, že práce s tím a tím krystalem (u každého to je něco jiného) pomohla pohnout záležitostí, která se vlekla roky a najednou je to zdárně vyřešené, tak si vždy říkám, jak velká to síla. Příběhů znám hodně, témata se vlastně stále dokola opakují, takže vztahy, zdraví, peníze, práce, sebedůvěra, komunikace, mimosmyslové vnímání, astrální cestování…a pak opět vztahy, zdraví, peníze…prostě každý máme svoje slabá místa, na kterých můžeme trénovat svou schopnost zaměřit na téma pozornost a zdárně ho vyřešit. Nejdříve vyčištěním nepořádku a následně manifestací něčeho mnohem lepšího.

Co mají společného všichni ti, kteří “zázraky” prožívají na vlastní kůži? Odhodlání poznat lépe sami sebe, převzít zodpovědnost za svůj život se vším všudy, ochota setkat se se svými stíny a pravidelná spolupráce s krystaly. Když chceme cokoliv promítnout až do svého každodenní života ve hmotě, vždy je třeba nastolit jistou míru disciplíny, což ovšem neznamená, že nás to nebude bavit. Pro manifestaci věcí “nadpozemských” potřebujeme soustředit své vědomí až do plného zhmotnění svého přání či vize. A právě krystaly nám pomáhají projít celým procesem mnohem snadněji a rychleji.
Děkuji vám všem za vaše inspirativní příběhy i současně nám všem přeji, aby těch příběhů přibývalo, a to jak na osobní úrovni, tak i na celospolečenské. Během posledních dnů v roce můžeme nabrat síly, rozdmýchat vnitřní žár a poté se vydat vstříc dalším dobrodružstvím života.