Krystaloterapie – jak rozvíjet telepatii

Krystaloterapie – jak rozvíjet telepatii

Telepatie je schopnost vnímat myšlenky druhých bytostí, tedy nejen lidí. Telepaticky se můžeme dorozumět se zvířaty, rostlinami či krystaly, ale i s ostatními lidmi (či světelnými bytostmi). Telepatie je doménou krční čakry a je ovlivněná jak mírou aktivity tohoto energetického centra, tak i jeho čistotou. Ovšem i ostatní čakry je třeba mít silné, protože když budeme mít třeba slabou pupeční čakru, nebudeme si věřit a jakékoliv pokusy o telepatii rychle zamítneme. Nebo když je málo aktivní srdeční čakra, nedokážeme rozpoznat, co je pravda a co není, prostě celý náš čakrový systém pracuje jako jeden celek, na součástky ho rozebíráme (linearizujeme kvantový proces) jen pro pochopení, kde je možné řešit konkrétní záležitost. Takže zpět ke krční čakře a telepatii.

Když si “vypěstujeme” schopnost vnímat jemné frekvence, které se kolem nás i skrze nás neustále pohybují, tak zpočátku pro nás telepatické schopnosti budou třeba jen o tom, že cosi cítíme. Například matky často umí cítit, že jejich dítě něco potřebuje, obzvlášť u malých dětí je schopnost telepatické komunikace rozvinutá silně, takže matka ví, co dítě potřebuje. Prostě máme jako matky jistý pocit a díky letitému tréninku víme, že se na něj můžeme spolehnout. Stejný způsob napojení mají milovníci zvířat na své miláčky a často si lidé ani neuvědomují, že myšlenku jít na procházku jim vnuknul jejich pes, případně nejasná potřeba uvelebit se na gauči vznikla v hlavě jejich kočky, protože ona nutně potřebuje pohodlný polštář, který jí bude jemně masírovat záda. Stejně tak i dokážeme vnímat myšlenky svých partnerů a partnerek, přátel či kolegů v práci. Z opačné strany můžete klidně trénovat svou schopnost jasně formulovat myšlenku a vyslat jí k někomu, ideálně zvolte osobu vnímavou a otevřenou, protože narcistický šéf asi nebude to pravé. Pokud máte psa, tak s ním lze myšlenky vyměňovat docela snadno, případně můžete zkusit telepaticky požádat milou kolegyni z práce, aby vám třeba nabídla kus čokolády, kterou má v šuplíku. Stejným způsobem doporučuju komunikovat i s krystaly, když je žádáme (programujeme) o konkrétní činnost. Protože naše řeč je symbolický překlad vibrační frekvence, která je původcem všeho, při vysílání svých myšlenek je lepší, než slova představit si obraz toho, co chceme. Případně můžeme klidně v duchu pronést i slova, ale ta slova musí být oživená obrazy, pocity či třeba vůní, zvukem…

Když třeba chci telepaticky požádat křišťál, aby mi pomohl otevřít korunní čakru, tak mu o to neřeknu slovy, ale představíme si ten stav, nebo si představím, jak do mé korunní čakry proudí mnohem víc energie než běžně a tento obraz ke křišťálu vyšlu. Stejně tak můžeme telepaticky komunikovat s druhými lidmi či zvířaty a stromy. Když máme současně rozvinutou i čakru třetího oka, tak když k nám někdo vyšle své myšlenky, tak jsme schopni ten obraz vidět, ale primárně jej zachytí právě krční čakra. Když třetí oko není úplně vidoucí, tak se nám může myšlenka objevit třeba jako náhlé vnuknutí (chápu, co mi to sděluje), někdo dokáže slyšet slova, nebo jen jako již zmíněný pocit. Čím častěji toto budeme trénovat, tím silněji budeme důvěřovat procesu a každý si najde svůj způsob porozumění, který mu bude nejlépe fungovat a nejvíce vyhovovat.

A jak tedy svou schopnost telepatie rozvíjet?

  • práce na krční čakře – důležité je pravidelně čistit od zátěžové energie (topaz, celestýn, larimar, modrý agragonit) a aktivovat/rozšiřovat její schopnosti, na to je ideální akvamarín, modrý fluorit, modrý turmalín či třeba apatit. Samozřejmě můžeme pracovat s mnoha dalšími minerály, které pracují s krční čakrou.
  • k lepšímu přijímání “vzkazů” je dobré si najít svůj způsob, tedy buď pracovat s pocity, jasnovidností, jasnosluchem či jasnověděním.
  • faden křišťál – skvělý komunikační “nástroj”, dokáže propojit různé bytosti či dimenze, s ním se můžeme napojit na dálku třeba na osobu, se kterou se domluvíme na trénování telepatie a on zesílí přenos energie. A časem, když už budeme svým schopnostem více důvěřovat, můžeme se s ním napojit i na osoby, se kterými domluvení nejsme, a i když nechci nabádat ke šmírování, i k tomu se dá výborně používat 😀
  • auralit23 je jako komunikační krystal dokonalý, lze se skrz něj naladit na jakékoliv vibrační frekvence, od nízkých po vysoké a když si jím budeme ladit svou krční čakru, dokážeme komunikovat úplně s každým.