Země jako krystalová mřížka

Země jako krystalová mřížka

Základem našeho fyzického těla je v podstatě krystalová mřížka, protože minerály jsou základní strukturou hmoty. A zrovna tak planeta, na které žijeme je krystalovou mřížkou, ve které má každý minerál či krystal své přesně určené místo. Rozmístění minerálů a prvků v kůře, plášti i jádru není náhodné, i když se zdá, proudění magmatu nic a nikdo pod kontrolou nemá. Možná to není planeta Země, která tyto pochody vědomě ovládá, tak jako my nejsme schopní vědomě ovládat všechny pochody uvnitř našeho těla, ale rozhodně je tu někdo, kdo skladbu minerálů na každé planetě “pod palcem” má.

Dnešní článek je možná trochu víc ezo než obvykle, ale kdo absolvoval kurz Spolupráce s krystaly II, tak tohle bude brát jako zcela normální informace. Kdo se ezo informací bojí jak čert kříže, tak stačí zmáčknout křížek v rohu a okno zavřít.

Fyzickou schránku krystalů, to krásné a přitažlivé, co můžeme vzít do rukou či pouze z dálky svým zrakem obdivovat vytvořila ve svých útrobách Země. Jejich vědomí však není z tohoto světa, tak jako my lidé jsme zde jen na skok, a i když si často na nic nevzpomínáme, náš původ rozhodně není pozemský. Každý jednotlivý krystal je na konkrétním místě ukotvený mistry svého řemesla, což jsou bytosti, které při vzniku každé planety v souladu s plánem kombinují různé druhy krystalů a minerálů tak, aby vše bylo dokonalým mistrovským dílem a podporovalo vyšší záměr. Ovšem ani tito krystaloví mágové nejsou stvořitelé vědomí, které je na jednotlivé krystaly napojeno, jsou jen součástí obrovského řetězce, který je potřeba spojit, aby mohla vniknout planeta, sluneční soustava, galaxie či celý vesmír. Pokud ve vás tato slova vyvolávají zvědavost či vám naskakuje husí kůže, je to tím, že i vy, respektive jedna vaše část se takového procesu tvoření zúčastňuje právě teď, i když nemusí být konktrétně krystalovým mágem.

Název krystalový mág není žádný přesný termín, jakým lze tyto bytosti označit, jen je snadno pochopitelné i pro naši lineární mysl. Ale k věci. Kdykoliv vniká nová planeta, jede se podle plánu a záměru. Vytvoří se živoucí krystalová mřížka, kterou tito krystaloví mágové zamýšlí, čím vytvoří jisté kódy, které jsou fyzicky uložené do vznikající planety. A dle této éterické předlohy ve v útrobách planety utvoří vše potřebné, tedy minerály, krystaly, horniny… A věřte nevěřte, tento systém není rigidní, stále se mění, a to podle vývoje, kterým planety i bytosti, které jí obývají prochází. Ačkoliv třeba my obyvatelé Země vnímáme čas lineárně, v jiných sférách nic takového není, a tak je možné přidávat či ubírat různé složky, přesně podle naši potřeb. A i když pro vznik krystalů je třeba dlouhé doby, takže se zdá být 3 D mysli nemožné to, že by nové druhy stále vnikaly, pro krystalové mágy je to běžná reality, a tak tu máme stále přesně to, co je potřeba.

Proces je samozřejmě mnohem složitější, než zde popisuju a vlastně je ještě víc ezo, takže nebudu zabíhat do dalších podrobností. Pokud vás toto téma více zajímá, zkuste zapátrat ve svém nitru a určitě na mnohé další detaily sami přijdete.