Auralit 23 – Všestranný léčitel

Auralit 23 – Všestranný léčitel

O auralitu 23 a jeho “tlumočnických” schopnostech jsem už psala zde, v novém článku bych se chtěla věnovat jeho dalšímu velmi silnému aspektu a tím je schopnost léčit, respektive posilovat samo léčivou schopnost těla. I v tomto je auralit naprosto nepřekonatelný průvodce, navíc jeho schopnost probouzet v našem těle samo léčivé schopnosti úzce souvisí s jeho vibračním rozsahem, díky kterému je schopný naladit sebe i nás na jakýkoliv orgán, tkáň či buňku. Otevřít své vědomí komunikaci se svým tělem je klíčové k léčení sebe i druhých a také k uvolnění samo léčivých schopností těla, které máme všichni, ale většinou je míváme potlačené či zablokované.

Můžeme práci s ním začít třeba tím, že ho vezeme do ruky, propojíme se s ním a současně se naladíme na konkrétní část těla či orgán, o kterém se chceme dozvědět víc. Jako příklad použijeme třeba namožené břišní svaly (protože jsme po vánočním obžerství začali více cvičit, tak nás teď bolí). Takže se naladím na své břišní svaly, za pomoci auralitu se mnohem snáze naladím na potřebnou vibrační frekvenci a můžu se svaly komunikovat. Můžu tak lépe zjistit, co pro regeneraci potřebují, zda to je konkrétní jídlo (může se mi najednou v hlavě objevit myšlenka na nějaké jídlo či třeba na něco dostanu chuť), pasivní či aktivní odpočinek…prostě cokoliv, co regeneraci svalů usnadní či ještě lépe urychlí. Když jako příklad použiju třeba plíce, které jsou v důsledku zánětu bolavé a špatně okysličují krev, můžu zjistit, zda jsou ve fázi zlepšování situace (léčení) či naopak to s nimi jde z kopce.

A dalším krokem k léčení, při kterém nám může auralit pomoci je posílení samo léčivých schopností. Tuto schopnost “ovládá” a řídí korunní čakra, takže v této fázi můžeme auralit požádat o aktivaci korunní čakry. Buď si ho ke korunní čakře můžeme přiložit, nebo jeho energii do čakry vdechujeme (intenzivnější varianta). Ideální doba je půl hodiny, může být i delší. Jak se začne korunní čakra více aktivovat a začne jí procházet více energie, začnou v těle v silnější míře probíhat ozdravné procesy. Buď můžeme zaměřením své pozornosti energii směřovat na konkrétní místo (výše zmíněné břišní svaly či plíce), nebo jí nechat pracovat, ona si vždy najde místo, kde jí je třeba.


Related Posts

Světelný tlumočník – auralit 23

Světelný tlumočník – auralit 23

Jestli i Vy máte občas pocit, že se nedokážete napojit na vědomí svého těla, chcete více proniknout do tajemných energií krystalů nebo třeba říše rostlin, chcete navázat kontakt s elementárními bytostmi nebo třeba s jemnohmotnými sférami bytí, zřejmě potřebujete prostředníka, který Vám toto spojení umožní. Tímto prostředníkem […]

Krystalová mřížka nezávislosti

Krystalová mřížka nezávislosti

Nezávislost a zodpovědnost jsou ruku v ruce. Když přijmu plnou zodpovědnost za svůj život, stanu se nezávislou na tom, co si myslí ostatní, co si přejí ostatní, co cítí ostatní i to, co mi ostatní dají či nedají. Nebylo by krásné být 100% sama sebe […]