Světelný tlumočník – auralit 23

Světelný tlumočník – auralit 23

Jestli i Vy máte občas pocit, že se nedokážete napojit na vědomí svého těla, chcete více proniknout do tajemných energií krystalů nebo třeba říše rostlin,auralit 23 chcete navázat kontakt s elementárními bytostmi nebo třeba s jemnohmotnými sférami bytí, zřejmě potřebujete prostředníka, který Vám toto spojení umožní. Tímto prostředníkem může být právě auralit 23.

Tento zcela mimořádný kámen, který je složen z 23 minerálů, je schopen obsáhnout více vibrací než kdokoliv jiný. Jestli se nedokážete napojit třeba na svůj  křišťál, vezměte si jako tlumočníka auralit 23 do jedné ruky a křišťál do druhé, odhoďte svá očekávání a budete překvapen(a), co se před Vámi začne dít. Auralit je skvělým průvodcem při každé meditaci, šamanské cestě či jiné duchovní práci. Můžete ho mít u sebe při tvoření, skrze které zprostředkováváte ostatním velmi vysoké vibrace – auralit Vám pomůže tyto vibrace uzemnit, tedy zhmotnit do takové formy, jaká je právě potřeba. Auralit pracuje s horními čakrami, pomůže Vám vnímat vize tak silně, jako jste ještě nezažili, může Vám zprostředkovat léčení či „studium“ v jiných dimenzích. Jeho moc ve Vás dokáže probudit vzpomínky na schopnosti, které máte a zatím o nich nevíte, nebo se bojíte je používat.

Auralit 23 je velmi mocný učitel, spojovatel světů a průvodce, a proto si vybírá, ke komu půjde a kdo je na něj připraven (a přiznávám, že tohle říkám hodně nerada, protože jiné minerály takto vybíravé nejsou). Když jsem si před časem objednala svůj první auralit, cestoval ke mně z Anglie půl roku, protože jsem na něj nebyla připravená (ale moc jsem ho chtěla). A musím přiznat, že i když s ním pracuju velmi často, stále mě nepřestává překvapovat. Pokud se tento mistr rozhodne, že Vás bude učit, připravte se na celostní péči a léčbu, která s největší pravděpodobností začne ještě dříve, než ho poprvé budete držet v ruce.

A pokud Vás zajímá složení auralitu 23, zde ho máte:

stříbro (Ag), zlato (Au), hliník (Al), barium (Ba), beryl (Be), bismut (Bi), vápník (Ca), kadmium (Cd), kobalt (Co), chrom (Cr), měď (Cu), železo (Fe), rtuť (Hg), draslík (K), lanthan (La), hořčík (Mg), mangan (Mn), molybden (Mo), sodík (Na), dusík (N), fosfor (P), olovo (Pb), paladium(Pd), síra (S), antimon (Sb), skandium (Sc), stroncium(Sr), thorium (Th), titan (Ti), thalium (Tl), uran (U), vanad (V), wolfram (W), zinek (Zn) a zirkon (Zr).

A pozor, pokud si děláte elixíry, přítomnost několika jedovatých prvků z něj dělá jasného kandidáta na nepřímý elixír!!! To znamená nikdy ho nedávejte do vody, kterou budete pít či jinak užívat, ale vedle nádoby s vodou, aby nedošlo k přímému kontaktu. Tento kámen vyznačuje také tím, že v sobě obsahuje jak všechny elementy, tak i všechna astrologická znamení. Je dokonale celistvý s vysokou vodivostí pro energie.

auralit 23

 

 

 

 


Related Posts

Auralit 23 – Všestranný léčitel

Auralit 23 – Všestranný léčitel

O auralitu 23 a jeho “tlumočnických” schopnostech jsem už psala zde, v novém článku bych se chtěla věnovat jeho dalšímu velmi silnému aspektu a tím je schopnost léčit, respektive posilovat samo léčivou schopnost těla. I v tomto je auralit naprosto nepřekonatelný průvodce, navíc jeho schopnost […]

Krystalová mřížka nezávislosti

Krystalová mřížka nezávislosti

Nezávislost a zodpovědnost jsou ruku v ruce. Když přijmu plnou zodpovědnost za svůj život, stanu se nezávislou na tom, co si myslí ostatní, co si přejí ostatní, co cítí ostatní i to, co mi ostatní dají či nedají. Nebylo by krásné být 100% sama sebe […]