Lze přeskočit osobní růst?

Lze přeskočit osobní růst?

Mnozí z nás si od práce s krystaly slibují mohutný duchovní růst, který je díky krystalům skutečně reálný a hmatatelný. Když ale současně nerosteme i jako osobnosti, neřešíme svá traumata a potlačené (disociované) části, samotný duchovní růst je nebezpečný. Možná jste někde četli či slyšeli o nástrahách duchovního růstu a možná vás to i na nějakou dobu zbrzdilo, ale tato úskalí se týkají právě jen izolovaného rozvoje duchovních schopností. Mít rozvinuté duchovní schopnosti (třeba jasnozřivost, schopnost astrálně cestovat, vnímat jiné dimenze, komunikovat s různými bytostmi či ovládat toky energií) totiž neznamená moudrost, vyspělost a ani to neznamená, že ten dotyčný je prostě a jednoduše slušný člověk. Když narazíte na člověka, který má ohromující schopnosti, pamatujte, že to znamená jen to, že má ohromující schopnosti, ale rozhodně to není důkaz, že to je moudrá a zralá bytost.

Práce s krystaly by tedy neměla být jen o růstu duchovním, ale primárně o růstu osobním, který se automaticky v růst duchovní překlápí. Tento růst však není mohutný a skokový, ale plynulý, trvale udržitelný a nedělá z člověka povýšenou a pyšnou osobu, která je akorát tak potravou pro různé astrální zrůdičky. Sledujte svůj osobní život a jeho zrcadlení, pracujte na sobě, ať už s krystaly či jinou technikou, naučte se vnímat své tělo, emoce, myšlenky…nesrovnávejte se s ostatními, protože kromě zcela jiného základního nastavení jsme každý prošli jinými zkušenostmi a prostě není možné, abychom byli všichni stejní. A když se na tuto cestu vydáte s krystaly, uvidíte, že nebude ani složitá, ani moc dlouhá, protože krystaly jsou urychlovače osobního a následně i duchovního růstu.

Pokud se chcete do práce s krystaly účinně ponořit, doporučuji kurz Spolupráce s krystaly.

A do osobního rozvoje doporučuju vkročit přes workshop Detox s krystaly, ve kterém se věnujeme čistění energetické zátěže, což nastartuje silný růst ve všech ohledech.