Co vlastně nabízím?

Co vlastně nabízím?

Ráda fotím své osobní krystaly a fotky používám jak u textů, tak třeba do story na sociálních sítích. A taky to občas dělám trochu nerada, protože i když nikde není odkaz na prodej, většinou jsem zahrnuta dotazy, kolik který krystal stojí. Není to z mé strany kritika, to ani v nejmenším, vím, že většina takových fotek na sociálních sítí je produkována prodejci krystalů. I já občas krystaly prodávám, tedy dříve jsem jich měla v nabídce docela dost a věřím, že jednou je opět prodávat ve větší míře budu. Přesto je moje práce více o informacích, osobním a duchovním růstu, spolupráci s krystaly, kurzech, workshopech a konzultacích.  Už mnoho let se věnuju krystaloterapii, informace o krystalech, které najdete na mém webu získávám přímo od nich a nezanedbatelnou část svého času trávím tím, že se vám pokouším skrz slova zprostředkovat jejich schopnosti. Tímto rovnou děkuji vám všem, kteří mě pobízíte k sepsáni knihy, je to v plánu, takže bude, jen zatím nevím, kdy bude.

Takže co tedy vlastně nabízím?

  1. volně dostupné články na webu o energii krystalů, krystaloterapii a osobním i duchovním rozvoji (a posty na FB, IG a videa na YouTube) – někomu stačí právě tyto informace o krystalech a práci s nimi, respektive někdo potřebuje jen informace, někdo se z volných článků sám pustí do aktivní práce s krystaly, někdo se rozhodne pro intenzivnější spolupráci se mnou a vstoupí do kurzu či workshopu.
  2. v kurzech získáte velké množství o krystalech a práci s nimi, o tom, jak vybírat ty, které jsou pro váš další rozvoj ty pravé a podobně a také podrobné návody, jak se rozvíjet duchovně i jako osobnost. Kurzy probíhají video formou, dodají vám teorii, a i pobídnou k vlastní praxi. Pokud chcete k další práci s krystaly mou podporu, doporučuji některý z workshopů.
  3. workshopy zde všechny vyjmenovávat nebudu, ale můžu říct (a mnozí účastníci též), že jsou návykové. Při nich vždy uděláme hodně práce, výsledky jsou přímo hmatatelné a jako bonus se i prohlubuje napojení na krystaly a jejich energie. Pokud pro vás společná práce není to pravé, pak si můžeme domluvit konzultaci či dlouhodobou osobní spolupráci.
  4. konzultace probíhají přes Skype, po domluvě můžou být i osobně. Zde je prostor pro práci na konkrétních situacích, hledání řešení za pomoci krystalů a jejich schopnosti měnit naše životy i energii kolem sebe. Konzultace nabízím jak pro osobní záležitosti, tak i pro firemní. A pokud jste prošli některým z workshopů, na konzultace máte 50% slevu, protože už vím, že mluvíme stejným jazykem (respektive rozumíte tomu mému).
  5. šperky z krystalů jsou dokonalou formou krystaloterapie, protože takto můžete mít krystaly dlouhodobě ve svém energetickém poli a jejich energii tak můžete plynule a snadno integrovat.

A opět připomínám, napojení na minerální říši není o talentu či předurčenosti (a už vůbec ne o vyvolenosti), ale o volbě a lásce. Jsem přesvědčená o tom, že každý, kdo krystaly skutečně miluje a chce s nimi spolupracovat, může se naučit vnímat jejich energie a poselství.