Krystalové mřížky

Krystalové mřížky

Minerály a krystaly jsou s lidmi od pradávna úzce propojeny. Byly využívány nejen k dekorativním účelům, ale každá kultura v dějinách lidstva využívala jejich sílu a „kouzelnou“ moc. Drahokamy zdobily i královské koruny, které panovníci nosili jen při zvláštních příležitostech. Energie těchto korun způsobovaly rozšíření korunní čakry a přístup k rozšířenému vědomí (principem těchto klenotů jsou právě krystalové mřížky). Slovo „využití“ je v kontextu s úžasnými bytostmi, které jsou oděné do krystalických těl ve skutečnosti značně nepatřičné.

Už i vědci dnešní doby dokázali, že účinky minerálů na naše těla jsou založené na zcela jednoduše měřitelných hodnotách, které se odvíjí od struktury a barvy, kterou krystaly disponují. Lidé citliví na energii si mohou účinky a sílu krystalů vyzkoušet na vlastní kůži velmi snadno. Krystaly v sobě koncentrují a zesilují světlo, ze svého hrotu vysílají zrychlené částice světla – fotony. Pokud chcete udělat jednoduchý test, dejte obě dlaně vzhůru a poproste někoho, ať umístí krystal hrotem namířeným přímo do jedné z vašich rukou, tak 2 cm nad kůží. Energie vycházející z krystalu je takřka hmatatelná, a pokud ne hned, při pravidelném cvičení se dá vnímavost vůči této energii vytrénovat. Účinky různých minerálů na naše tělo, mysl i duši jsou dávno známé a hojně využívané. Pokud však chceme tyto účinky zesílit, směřovat energii krystalů a využívat dary, které nám krystaly nabízí pro náš růst, léčení, učení, manifestaci svých potřeb, ochranu atd., jsou mřížky dalším krokem.

Při tvorbě krystalových mřížek si můžeme hrát s různou kombinací minerálů, barev, tvarů mřížek a užít si tento čas hlubokého spojením se svým nitrem. Mřížky nám mohou pomoci s léčením našeho těla i duše, mohou nám dodávat odvahu při životních přechodech a změnách, jsou skvělými ochránci před vnějšími vlivy, kterým se chceme vyhnout, jejich energie nám může do života přivést nové možnosti a inspiraci. Mají sílu a moc přitáhnout nám do života vše, co si v něm přeje mít či naopak pomáhají nám rozpustit to, co už si nepřejeme prožívat.

Mřížky jsou hybnou silou, která dodá našim záměrům potřebnou jiskru, která svou energií přitáhne či rozpustí vše, na co se zaměříme. Mřížky nám pomáhají zaměřit se přesně na to, co chceme. Rozdíl v působení jednoho krystalu a celé mřížky je stejný, jako když na vaší lodi vesluje jeden člověk či jich pádluje třeba 12. Připravujeme pro Vás materiály, kde se dozvíte:

  • Jak kombinovat různé minerály do mřížky tak, aby se jejich účinek co nejvíce vzájemně podporoval
  • Jak volit jednotlivé barvy krystalů do mřížky, i když neznáte specifické účinky každého kamínku (nechce se vám je hledat při každé tvorbě mřížky), tak, aby barvy podpořili váš záměr
  • Tvary mřížek – od jednoduchých až po tvary vycházející z principů posvátné geometrie
  • Rituály, kterými své mřížky aktivuje, a umožníte jim plně se projevit v každé vrstvě svého bytí
  • Inspirace konkrétními mřížkami, které si samy připravujeme
  • Kombinace krystalových mřížek s esenciálními oleji pro zesílený účinek
  • Programování mřížek (vytváření záměru) pomocí myšlenkových (kvantových) map

Krystalové mřížky nás učí si své záměry tvořit tak, aby jim naše emoční otisky, myšlenkové vzorce a šrámy na duši nekladly odpor a jejich energie se tak netříštila ve změti protichůdných proudů naší energie. Život s krystaly je jedno velké dobrodružství, pokud se otevřeme jejich energii. Najednou se naše mysl ztiší, emoce jsou takové uvolněnější, zmizí výkyvy nálad, fyzické tělo rozkvete a srdce se otevře. Pokud i Vy chcete svůj život více propojit s energií krystalů, sledujte naše webové stránky či náš FB profil.


Related Posts

Vize, záměr…krystalová mřížka

Vize, záměr…krystalová mřížka

My lidé jsme úžasné, dokonalé bytosti. Silou svého ducha dokážeme hory přenášet. Skutečně to umíme. Každý z nás. A jestli nám v tom něco brání, je to nestálost naší vibrační frekvence. Vše ve vesmíru je „pouhou“ energií. A vše má svou vibrační frekvenci. Například minerály jsou díky […]

Surový nebo broušený?

Surový nebo broušený?

Nejen na kurzech dostávám otázky, proč pracuji převážně s krystaly, a ne třeba broušenými nebo tromlovanými minerály. Tohle téma je vlastně často diskutované a slyšela i četla jsem mnoho moudrých pojednání, jak to tedy je.  Dle mého není ani jedna možnost dobře nebo špatně, záleží […]