Mřížka hrdost

Mřížka hrdost

Jste hrdí na své tělo? Na tělo, díky kterému můžete zažívat krásné i těžké chvíle zde na Zemi? Jste hrdí na místo kde žijete? Líbí se Vám? A můžete udělat něco, aby jste se tam cítili lépe? Jste hrdí na zemi, ve které žijete? Nebo cítíte spíš stud, protože pár lidí se chová nepatřičně? Buďme hrdí na svou vlast, pokud chceme změnu. A jste hrdí na to, že jste lidé, obývající naši krásnou planetu? Nebo si občas říkáte, proč jste sem vlastně lezli 😀 ?

Pokud chceme něco změnit, musíme začít u sebe. Cítit radost, hrdost, vášeň, když mluvíme o místě, které jsme si pro života vybrali. Pokud to necítíme, je třeba začít něco dělat jinak. Jak uvnitř, tak navenek.

Tako mřížka je vytvořena se záměrem probudit v nás všech radost z toho, kdo jsme, se vším všudy. Bez příkras a schovávaček. V mřížce jsou rozmístěny lemurské křišťály, křišťály, tygří oko, sokolí oko a býčí oko. Děkuji za spolutvorbu.


Related Posts

Vize, záměr…krystalová mřížka

Vize, záměr…krystalová mřížka

My lidé jsme úžasné, dokonalé bytosti. Silou svého ducha dokážeme hory přenášet. Skutečně to umíme. Každý z nás. A jestli nám v tom něco brání, je to nestálost naší vibrační frekvence. Vše ve vesmíru je „pouhou“ energií. A vše má svou vibrační frekvenci. Například minerály jsou díky […]

Tvoření krystalové mřížky jako aktivní meditace (dnes téma hojnost)

Tvoření krystalové mřížky jako aktivní meditace (dnes téma hojnost)

Krystalové mřížky a jejich tvorba se již staly nedílnou součástí životů mnohých z nás. Důvodů, proč je tvořit je hodně, některé se můžete dočíst třeba zde. Pro mě je tvorba mřížky vždy aktivní meditací, na kterou se připravuji vlastně už dříve, než mi dojde, že […]