Krystalové mřížky – Pochopení životních lekcí

Krystalové mřížky – Pochopení životních lekcí

Jednou z mnoha možností krystalových mřížek je pomoc při sebereflexi. Sebereflexe je důležitou součástí (nejen) duchovního rozvoje, bez řádné sebereflexe je snadné zaseknout se a místo rozvoje začít stagnovat, nebo propadnout duchovní pýše. Dnes si ukážeme, jak sestavit mřížku, aby zostřila naši mysl tak, že pronikne mlhou, kterou jsme svými přesvědčeními kolem sebe rozprostřeli, abychom nemuseli vidět často nepříjemnou a bolavou pravdu.

Pro tuto mřížku použiji jako centrální kámen selenit, který je kamenem vyšších vibrací. Umí velmi silně očistit auru od negativních energií (doporučuji očistu aury provádět každý den), které do sebe vtahujeme ze svého okolí. Selenit dokáže proniknout vším, co nám neslouží (selenit je receptivní kámen, tedy od nás přijímá to, co do něj pošleme). Centrální kámen tedy do mřížky umístíme se záměrem, aby odstranil vše, co brání naší sebereflexi.

Jako kameny, skrze které svého záměru dosáhneme, použiji zelený fluorit. Fluorit je úžasný zaměřovač pozornosti, pomáhá nám zesílit intuici a napojení na své vnitřní vedení. Zelený volím, protože zelená 1482152025811barva je barvou srdeční čakry. Při sebereflexi je více než důležité přistupovat k ní s otevřeným srdcem, abychom nepropadli výše zmíněné duchovní pýše a nedovolili svému egu chopit se hlavního slova.

Energii celé mřížky tradičně zesílím krystaly křišťálu, které vytvoří silný torus a pomohou mi skrze mřížku lépe poznat samu sebe.

Jako poslední prvek mřížky dnes použiji myšlenkovou mapu, ve které je vepsán můj záměr. Pokud nechcete vystavět mřížku, můžete mapu použít i bez krystalů, je sama o sobě velmi účinným nástrojem k seberozvoji.

2016-19-12-13-13-21

PS: Už jste zkoušeli test aktivit Vašich čaker? Připravili jsme ho ve spolupráci s webem Přírodní cestou, na tomto odkazu (http://www.prirodnicestou.cz/on-line-test-7-zakladnich-energetickych-center-caker/) test najdete, zcela zdarma a bez závazků 😀 .


Related Posts

Krystaloterapie – Jak zůstat “v klidu”

Krystaloterapie – Jak zůstat “v klidu”

S ohledem na současné dění není úplně snadné udržet si nadhled, vnitřní klid a nepodléhat návalům bezmoci a strachu. I jiné životní epizody nás mohou velmi rozhodit či přímo hodit do bažiny, která je plná depresí a úzkostí. Při práci s krystaly na udržení nadhledu […]

Selenit – strážce čistoty vibrací

Selenit – strážce čistoty vibrací

Jestli existuje kámen, který dokáže jako most spojit svět hmotný a světy jemnohmotné, je to selenit. I jeho struktura vypovídá o tom, že dobře vede energie, tak jako všechny “vláknité” kameny s rýhováním. Dokáže předávat energie oběma směry, tedy z jemnohmotného do hrubohmotného světa a […]