Tygří oko

Tygří oko

Jestli hledáte kámen se silnou mužskou energií, je to tygří oko. Svou strukturou je to křemičitan, a kromě zlaté barvy se vyskytuje ještě v barvě modré (sokolí oko) a červené (býčí oko). Tygří oko pracuje se třetí a druhou čakrou, dodává životní sílu, vytrvalost, sebevědomí, zaměření a pomáhá nám od života získat to, co si zvolíme. Pro lepší napojení se na jeho vibrace si tygří oko představme jako osobu, a přestože má silnou mužskou energii, vtělíme ji dnes do ženy.

2017-12-1--13-48-26Slečna Tygřice je překrásná žena. Není nijak okázale výrazná, a přestože bude oblečená stejně jako ostatní ženy, nikdy ji nepřehlédnete. To, co ji odlišuje, je její vnitřní síla, síla jejího zaměření a sebedůvěra. Ona víc co chce a jde si za tím. Zná svou hodnotu a ví kým je. Je mistryní v manifestování svých tužeb.  Neplýtvá energií, tu si nechává na dosažení svých cílů. Běda, když ji vyrušíte z její koncentrace. Budete rádi, když na vás jen zavrčí. Slečna Tygřice je stále obklopena hojností. A opět, není okázalá, nemá víc, než kolik je jí příjemné. Neplýtvá ani svou energií, ani penězi. Pokud se od ní (od tygřího oka) chcete naučit peníze zhmotňovat, nečekejte přepych a rozmařilost (na to si zvolte jiné kameny), očekávejte vše, co potřebujete pro uspokojení svých životních potřeb a tužeb, ale nic navíc. Ani kapka energie nesmí přijít na zmar. Pro slečnu Tygřici je největším přepychem její schopnost svou energii ušetřit tím, že jí umí přesně zacílit. A tak je to i s penězi.

Situace, ve kterých byste rádi měli Tygřici po svém boku jsou ty, kdy jdete například na pohovor. Ona se nebojí, že něco udělá špatně, ona totiž ví, že i kdyby něco „pokazila“, osvojí si tím novou strategii lovu. Přesto není jen chladnou a cílevědomou šelmou, bez špetky soucitu. Je plně napojená na své vyšší já a díky tomu, že stojí nohama pevně na zemi, umí ochránit svou integritu. Užívá si svůj život, každou akci, kterou podnikne pro to, aby zhmotnila vše, co si přeje a zároveň si umí vychutnávat odpočinek a nic nedělání. Ví, v čem je dobrá a zároveň si uvědomuje, co je třeba ještě zlepšit či změnit.

DSCF6586Pokud začnete pracovat s tygřím okem, připravte se na pořádný tajfun. Tygří oko je skvělým pomocníkem pro každého, kdo potřebuje posílit svou třetí čakru a sluncem ozářit své sebevědomí. A zároveň vás naučí užívat si plody své práce a nepochybovat o tom, že vy si to zasloužíte.

Afirmace pro tygří oko: „zasloužím si svou odměnu“.

 

z Křišťálové komnaty

Tereza Stropnická

 

Tento článek můžete  šířit v neupravené formě s uvedením jména autorky s aktivním odkazem na stránky www.kristalovakomnata.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji.


Related Posts

Krystaloterapie – Co s patogeny?

Krystaloterapie – Co s patogeny?

V oblasti osobního, a hlavně duchovního rozvoje panuje všeobecně přijímaná teze, že podstatné je to, jak jsme nastavení ve svém nitru. Tedy nezáleží na tom, co se děje kolem nás, když jsme dobře “vyladění”, jsme schopni si udržet vnitřní klid a vyzařovat harmonii i ve […]

Krystaloterapie – Síla integrity

Krystaloterapie – Síla integrity

Jeden z mýtů, na který narazíme při svém duchovním rozvoji je, že musíme hlavně otevírat svou srdeční čakru. Že přes to nejede vlak a otevřené srdce je zárukou navyšování vibrací, duchovního růstu a znamením kvalitní osobnosti. A tak mnozí aktivně otevírají své srdce, poctivě ho […]