Vanadinit – kámen kreativity a manifestace

Vanadinit – kámen kreativity a manifestace

Jestli existuje na světě kámen, který vás “donutí” dotahovat své věci do konce, a ještě vám pomůže mít z toho radost a dobrý pocit, je to vanadinit. Říká se o něm, že je to kámen pro autory a spisovatele, ale každý z nás píše svůj vlastní příběh a jsem přesvědčená, že je vhodný pro každého, kdo si chce udělat v životě pořádek. Vanadinit je zcela mimořádný kámen, protože jakmile mu dovolíte, aby jeho vibrace naplnily vaši auru, začnete vnímat svůj život z nového úhlu pohledu a uvědomíte si nové souvislosti.

Vanadinit vás nejdříve nechá přesně v takové formě, jaká je pro vás srozumitelná (nemusí to být vůbec příjemné) pochopit, že za svůj život a vše, co prožíváte nesete 100% zodpovědnost. I když naši blízcí či vzdálení lidé mají velký podíl na tom, co prožíváme, stále jsme to my, kteří neseme zodpovědnost sami za sebe. Pokud stále máte očekávání toho, jak by se měli druzí chovat, co by pro vás měli či neměli dělat, vanadinit je smete jako domeček z karet. Dojde vám, že jediné, co můžete ovlivnit je, co děláte vy sami, jak dovolujete ostatním se k vám chovat a jestli stále čekáte na to, že se něco vyřeší samo, nebo to někdo udělá za vás.
Po této náročné a očistné fázi přijde prostor pro obrovský nárůst kreativity, chuti žít svůj život podle svých představ, radost z každého kroku, který uděláte samostatně a bez očekávání, že vás někdo bude podpírat. Vaše kreativita najednou stojí na pevných základech důvěry ve smysl toho, co děláte, ve smysl života, který je občas těžký a smutný, ale také veselý a naplňující. Když se na sebe podíváte svým vnitřním zrakem, uvidíte, jak z vaší druhé čakry prýští obrovské množství energie, které ovlivňuje i sílu první a třetí čakry. Tento proud energie chce být žit, chce být vyjádřen a chce plynout v souladu s vaším srdcem.

 

krystalová mřížka pro propojení s vanadinitem

Vanadinit (Pb5(VO4)3Cl.) obsahuje prvek vanad, což je kov a malé množství olova. Olovo je kov přiřazený k planetě Saturn, proto má vanadinit tak úžasně uzemňující schopnosti a pomáhá nám dotahovat vše do zdárného konce. Pokud tedy zkusíte s vanadinitem pracovat, očekávejte 😀 změny, které nemusí být příjemné, jisté ale je, že vás dovedou k novým schopnostem a nové síle, kterou už nic neuhasí. Vanadinit dokáže silně stimulovat a aktivovat celý čakrový systém, posiluje vnitřní zrak, otevírá korunní čakru, posiluje nultou čakru (zemskou hvězdu) a naprosto změní kvalitu vašeho života, když mu to dovolíte. Tuto zkušenost vřele doporučuji.


Related Posts

Baryt – průvodce traumatem

Baryt – průvodce traumatem

Baryt patří do skupiny kosočtverečných minerálů, to znamená, že umí čistit energetické bloky. Konkrétně je to specialista na emoce a traumata. Samozřejmě ani baryt (tak jako žádný z minerálů) není kouzelná pilulka, kterou pozřeme (požádáme si) a máme zcela bez práce vše vyřešeno. Baryt nám […]

Nebezpečné krystaly a proč se jim vyhnout

Nebezpečné krystaly a proč se jim vyhnout

Nejvíce nebezpečné krystaly světa nejsou ani ty jedované, ani se nenachází na místech, kde hrozí při jejich získávání úraz či smrt. Nejsou to ani ty nejkrásnější krystaly, pro které by člověk klidně obětoval jednu ledvinu. Ty nejzákeřnější a nejvíce nebezpečné ze všech jsou ty, které […]