Odhalte tajemství své mysli s mistrem Fluoritem

Odhalte tajemství své mysli s mistrem Fluoritem

Fluorit je kámen, který nepochází odsud. Je naprosto jiný než jiné krystaly, není ani z naší galaxie. I když se sem na Zemi nepřilétl jako vltavíny na meteoritu a zrodil se v temnotě uvnitř naší milé Gaiy, nese v sobě kódy z dalekých míst. Na rozdíl od některých vysokovibračních kamenů, které tvoří portály na vzdálená místa, fluorit je portálem na jedno velmi blízké místo – přímo do naší mysli. Protože fluoritů existuje neuvěřitelné množství barev a tvarů, každý z nich se dokáže dotknout jiné části naší mysli a kultivuje ji způsobem, který nelze nijak napodobit či nahradit.

Pokud se chcete naučit používat svou mysl jako doslova magický nástroj svého ducha, pusťte se do spolupráce s fluoritem. Krystaly fluoritu už na pohled jeví známky vysoké organizovanosti, systému a řádu. Jestli patříte mezi ty, které slovo systém či řád děsí, patrně jste poznali pouze destruktivní polaritu těchto “slov”. Kde není systém, tam vládne chaos. Kde chybí organizace, vše se přelévá zcela beze smyslu z jedné strany na druhou. Kde chybí řád, tam chybí vyšší smysl a cíl. Jistě, bez řádu se dá celkem snadno a příjemně žít. V jistém bodě ale zjistíte, že když nemáte systém, stagnujete, protože postupuje stylem jeden krok vpřed, dva vzad, tři doleva a šestkrát kotoul kamkoliv. Při kultivaci mysli nejde o nějaké despotické dodržování nastavených pravidel a bezhlavé následování pokynů. Při kultivaci mysli jde o výcvik svého mentálního těla, který se dá přirovnat k přípravám fyzického těla na maraton. Kdo je líný, miluje odpočinek, nebo prostě nerad cvičí, na maraton trénovat nebude. Komu vyhovuje rozevlátá a roztříštěná mysl, ten se vyhne fluoritu obloukem.

A co že s vaší myslí fluorit provede? Pokud ho nepustíte dovnitř, tak nic. Když mu ale otevřete svou mysl dokořán, zastaví tok času. Přestane existovat minulost i budoucnost, ocitnete se plně ponořeni to přítomného okamžiku. Vaše mysl přestane skákat od téma k tématu, přestane vás strašit představami, co vše je třeba udělat, než dojdete tam, kam dojít chcete (a kolik vás čeká překážek). Přestane tvořit očekávání průběhu událostí, přestane vás uštvávat vodopádem zbytečných myšlenek co když, jak na to a podobně. Naučíte se, že když něco chcete, přestaňte o tom přemýšlet a vykročte směrem ke svému “cíli”, i když neznáte cestu. Naučí vás důvěřovat moudrosti své duše, že pro vás vždy vybere tu cestu, na kterou jste připravení.

Různé barvy fluoritů pracují s jinými frekvencemi naší mysli, proto vůbec není od věci mít doma fluoritů více.

Žlutý fluorit je výborný posilovač a aktivátor soláru, pomůže vám lépe si uvědomit, co vlastně chcete a co nechcete, nezamotávat se do vlastních myšlenek a nepopírat jedním záměrem ten druhý. Když s ním budete pravidelně pracovat, vaše mysl začne být organizovanější, schopná si poskládat obraz z malých střípků a bude mnohem více reagovat na vaše potřeby. Protože mysl má být naším úžasným nástrojem, ne uzurpátorem.

Fialový fluorit svými vibracemi rezonuje s čakrou třetího oka a učí nás, respektive naše mentální tělo, spolupracovat s Vyšším já, lépe překládat informace od jiných bytostí a dá se říci, že posiluje telepatické schopnosti. Když si ho budeme přikládat na toto energetické centrum, dokáže naši mysl připravit vnímání jiných frekvencí, než jaké jsme zvyklí běžně vnímat. Mysl tak nebude bojkotovat to, co dokážeme svými vnitřními smysly vnímat a při pravidelné práci s energií fialového fluoritu dojde k velkému posunu. Pracovat s ním můžete různými technikami, někomu stačí ho mít třeba v ruce, někomu více vyhovuje si jej na čakru třetího oka přikládat, případně můžete tuto čakru jeho energií “prodýchávat”, tedy vdechovat jeho energii do čakry třetího oka a nechat jí tam pracovat.

Modrý fluorit pracuje s krční čakrou a pomáhá nám přesně a jasně vyjadřovat se tak, abychom byli ostatními pochopeni. Dokáže nás naladit na jakýkoliv “jazyk” (tím nemyslím řeč, ale způsoby vyjadřování konkrétního člověka, prostě se naladíte na jeho způsob vyjadřování a myšlení) a komunikovat velmi účinně a sofistikovaně. Té účinnosti dosahuje hlavně tím, že nás učí komunikovat věcně, bez zbytečných manipulativních emocí a potřeb druhé ovládat. Pokud neumíte účinně komunikovat, zbytečně se zaplétáte do vlastních myšlenek, nedokážete vyjádřit to, co je třeba bez emocí a tlaků, fluorit vás naučí říkat přesně to, co vyjádřeno být musí k vzájemnému pochopení.

Zelený fluorit nás učí, že všechny energie, které prochází naším srdcem jsou “pouhé” informace. To jen my sami z nich děláme cosi víc, oblékáme je do emocí a pak na nich lpíme či se jich obáváme a odmítáme je. Fluorit nás učí všímat si toho, co ve svém srdci máme a co přichází, ale nedávat tomu větší váhu, než je třeba. Učí nás lépe informace třídit skrz pocity ve svém srdci, ale ne proto, abychom si vše uložili, přijali za své a pak naříkali nad těžkým osudem, ale abychom si mohli zvolit, co prožívat chceme a co nechceme. Když budeme pracovat se zeleným fluoritem, naučí nás rozlišovat pravdu od iluze, pomůže nám skrze pocity okamžitě rozhodnout, co stojí za pozornost a čemu ji věnovat není třeba. Zelený fluorit nám pomůže zprovoznit vnitřní kompas, kterým pocit jsou a řídit se jím.

Pokud pracujete se srdeční čakrou a máte pocit, že je těch stínů na vás moc, že se na vás z hlubin podvědomí vyvalilo moc velké množství potlačených prožitků, doporučuji zelený fluorit, který vám pomůže se v nich zorientovat, v klidu vytřídit a vybrat si, co si ponecháte a co v klidu můžete nechat jít.

Čirý fluorit vypadá jak čistý led, pracuje se sedmou čakrou a otevírá cestu k mimotělním čakrám. Pomáhá nám (a naší mysli) vypnout očekávání a přestavy, co za branami naší sedmé čakry je, jak vypají ty další světy, které jsou mimo nás. Doporučuji pro meditace, silně rozšiřuje vědomí a naši schopnost přijímat vysokovibrační dávky světla.

Z Křišťálové komnaty

Tereza

www.kristalovakomnata.cz


Related Posts

Zelený fluorit

Zelený fluorit

Fluorit ve všech barevných variantách je kámen, který posiluje naše mentální schopnosti, tedy přijímat, zpracovávat a předávat informace. Ten zelený (a růžový též, ale o tom jindy) je současně specialista na krční čakru, ve které nám pomáhá třídit informace, které skrz ní proudí. Doslova nám […]

Krystaloterapie – Test kvality vztahu

Krystaloterapie – Test kvality vztahu

Začátky vztahů bývají opojné a sluncem prozářené. Hormony přesycené tělo ovlivňuje jak naše emoce, které jsou zesílené, tak i mentální schopnosti, které jsou naopak v těžkém útlumu. Co kdyby vám někdo na začátku vztahu dal do ruky kouzelný nápoj, který by vám pomohl prohlédnout přes […]